niko333 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Witam. potrzebuję lodówki pasywnej (pojemnika termoizolacyjnego) ok 10 -13 litrów. Zależy mi na maksymalnie długim czasie trzymania niskiej temperatury. Może ktoś używał i mógłby coś polecić lub ewentualnie ma do sprzedania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 (edytowane) Do czego to ma służyć? Ja do przewozu leków i szczepionek wet. używam pudeł steropianowych i wkładów z mrożoną wodą. Edytowane 11 Stycznia 2018 przez oldziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Do przetrzymywania wkładów, żeby możliwie jak najdłużej miały temperaturę poniżej zera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 To faktycznie szukaj pudeł styropianowych przeznaczonych do transportu (leków, materiału biologicznego, etc....) o możliwie najgrubszych ścianach. Jak się nie uda znaleźć, od biedy można skleić pudło styroduru, jak uda się dokładnie dopasować ścianki i wieko będzie działać równie dobrze co fabryczne, może nawet lepiej bo dobierzesz rozmiary wg potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Potrzebuję czegoś w oryginale. Myślałem o czymś takim Waeco WCI13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zwykły termobox gastronomiczny do transportu mrożonek. Przewoziłem lód w ten sposób około 6h wytrzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi