patu Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 p.s. przechodze na Nikona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 p.s. przechodze na Nikona jakby nie mogl od razu w niego wejsc - nie patu? <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 moj nikon jest 2-gi raz w naprawie w ciagu 3 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 moj nikon jest 2-gi raz w naprawie w ciagu 3 tygodni ... masz PH ... pozostaje Ci przejść na stronę Canonierów .Jaki model i usterka... czyżby D7000?? Sorki za OT, to tak z czystej ciekawości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 moj nikon jest 2-gi raz w naprawie w ciagu 3 tygodni ... masz PH ... pozostaje Ci przejść na stronę Canonierów .Jaki model i usterka... czyżby D7000?? Sorki za OT, to tak z czystej ciekawości.... jesli dobrze pamietam to pitt ma chyba D60... no moze... 90... ale raczej ten pierwszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 mam D40x ... ale co za roznica jak on sie wabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 ... bardzo duża . Czym wyższy model, tym inna konstrukcja ( teoretycznie wytrzymalsza). Poczyniając od konstrukcji body, wszelakich uszczelnień, mechanizmu migawki itp itd....D40X to stara puszka, z dolnej pólki... miała prawo się już skiepścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 skiepscic sie prawo wszystko, ale nie 2 razy w ciagu trzech tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Sorrka za OT - dopiero zobaczyłem że to dział handlowy Może wyłączyć te OT do oddzielnego wątku. @pitt, kiedy go kupiłeś, rozumiem że jak niedawno to jakaś używka. Bo D40X był produkowany jakieś 6 miesięcy i został zastąpiony D60, w odpowiedzi na nowy model Canona.Mój od nowości działa poprawnie (jakieś 5 lat już) i nic się w nim nie dzieje. Musiałeś już kupić z jakimś defektem. No to faktycznie masz pecha. Mam tez canona 40D. Żaden z nich nigdy mnie nie zawiódł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 mojego kupilem w grudniu 2007, jak do tej pory nie mial zadnych defektow ... teraz jak juz pisalem, mial dwa pod rzad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 mojego kupilem w grudniu 2007, jak do tej pory nie mial zadnych defektow ... teraz jak juz pisalem, mial dwa pod rzad A ile toto od tego czasu naklapalo zdjec? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 toto 6 z 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 toto 6 z 49 Jak udane jest sześć zdjęć z 49 to kiepsko faktycznie Jeśli 6 cyfr z 49 to wywal tego do śmietnika i kupuj D3X ! U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ..albo Hassela <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Hmm, to jakby ktos (ze posluze sie ulubionym porownaniem <_< ) kupil 20 letniego golfa i narzekal, ze mu akumulator padl albo ze kola lyse. A jak inaczej skoro ich nikt wczesniej nie wymienial...? Ja bym juz sobie z nim dal spokoj...i moze poszedl w strone nieco inna jak sugeruja koledzy... Skoro lubisz aparaty niewielkie (i nieekspensywne) to poczekalbym az stanieje Nikon D5100 albo...kupil D90, ktory twardo sie na razie trzyma na rynku. Z D60 tez bym sie nie smial przesadnie. Zdjecie da rade zrobic a jakosc jego wykonania jest wyzsza niz ponad 2 x drozszego D90... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Z D60 tez bym sie nie smial przesadnie. Zdjecie da rade zrobic a jakosc jego wykonania jest wyzsza niz ponad 2 x drozszego D90... Gumo ...3Mpix handy też cykniesz fotę, ale nie tędy droga . P.S. Gumo, chyba nie stawiasz na równi CCD z CMOSem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Mam dwa aparaty - jeden z cmos drugi z ccd. Każdy ma wady i zalety. Każdy ma swój charakter. Może to będzie rewolucyjne stwierdzenie ale ccd moim zdaniem jest bliżej oryginału (fotografii analogowej). Niestety .... ma swoje zauważalne wady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Wlasnie nie wiem ktoredy droga... Jakos albumu dotad nie wydalem i sie nie zanosi...nie robie tez wydrukow na formacie A0.Przy tym wykorzystaniu co moje wyglada na to, ze najczesciej D60 wystarcza. Jedno czego mi brakuje to to, zebym mogl zrobic zdjecie sam, do czego krokiem jest wlasnie D5100. Na razie ciut przydrogi... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Robiłem z mojego 12mpx wydruki A1. To nie A0 ale ... też spore. Wyglądało wyśmienicie. Oczywiście z 10 cm było widać niedoskonałości 12mpx ale ... kto ogląda takiej wielkości zdjęcia z kilkunastu centymetrów Dla mnie ... matryca musi mieć jedno - dynamikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 ...a ta jest najlepsza na FF ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi