Novis Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Cześć Koledzy,To, że się ktoś wybiera, to nie ulega wątpliwości. Będę w piątek, wraz ze mną Hubertus i nasz kolega Łukasz. Czy ktoś z Was zamiaruje piątkowy pobyt na Rybomanii?P.S Ktoś ma link do wystawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Wybieramy się ale nie wiem czy to będzie piątek...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Mam dosyć sobót i niedziel na Targach. Moi Przyjaciele umożliwiają mi wizytę w piątek. Nie ma porównania z sobotą i niedzielą. Wiem, bo jeżdżę od lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zapewne zobaczymy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_s Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Białystok również melduje się w piątek rano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Będziemy z Gawełkiem,do zobaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav00 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Może się uda w tym roku wstąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Będziemy z Gawełkiem,do zobaczenia Zazdroszczę. Ja na sobotę już nie dam się skusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 A jest już rozpiske wystawców? Nie mogłem się doszukać na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 My będziemy na pewno, mamy sporo nowości od pokazania W razie czego będziemy mieć też pewnie kilka wejściówek, może i na piątek. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Rafcia,patrz jak ten czas płynie. Ostatnio widzieliśmy się na poprzednich Targach. Zatem do zobaczenia. :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Ja się również wybieram. W jaki dzień - jeszcze nie wiem, bo jadę na zasadzie przyczepki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Ja wraz z Bass-74 będziemy w piątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Cześć Koledzy,To, że się ktoś wybiera, to nie ulega wątpliwości. Będę w piątek, wraz ze mną Hubertus i nasz kolega Łukasz. Czy ktoś z Was zamiaruje piątkowy pobyt na Rybomanii?P.S Ktoś ma link do wystawców?Tak jak Wojtek napisał jesteśmy w piąteczek a i w sobotę też Ja już od czwartku macanko Megabassowe u Dużego przy kaloryferze zaliczam Edytowane 13 Stycznia 2018 przez gaweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Jestem od czwartku do niedzieli i będzie mi miło spotkać Was również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Jeżeli nic niespodziewanego się nie wydarzy będę od czwartku do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Ja też będe w Sobotę jak by można było z kimś pogadać i podpytać o łowieniu suma z ręki to prosze dac znac gdzie podejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Ja też będe w Sobotę jak by można było z kimś pogadać i podpytać o łowieniu suma z ręki to prosze dac znac gdzie podejść Wpadaj Piotr , chętnie służymy pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Czy jest może mapa wystawców taka jak była w ubiegłym roku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Niestety w sob i ndz cięzko cokolwiek zobaczyć. Chyba, że się na ostatnie 2 godziny wpadnie. Ale wtedy z kolei nie wiesz " w co ręce włożyć " . Wychodzi na to, że trzeba sobie plan zrobić i dowiedzieć się czy aktualnie to co bysmy obejrzeli będzie na danym stoisku porażka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Czesc jakby ktoś był zainteresowany to moja mama ma do wynajęcia 3 pokoje 2-osobowe(nowe mieszkanie), 50zł/za osobe. Kilka minut od Rybomanii tramwajem. Jakby ktoś z przyjezdnych był zainteresowany to priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekD Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Koledzy, może ma ktoś do odstąpienia za dobrego łyskacza dwie wejściówki na piątek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Ja bym przygarnął 2 wejściówki na sobotę może ktoś ma za dużo?????Wzamian podaruje drewnianą boleniwówke Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Też zapytam o wejściówki, może ktoś ma jakieś dojście do darmowych ? Wiadomo, że koszt niewielki, ale zawsze lepiej wydać te kilkanaście złotych na piwko w dobrym towarzystwie Sam przez ostatnie lata dostawałem od zaprzyjaźnionego sklepu po kilka biletów i chętnie się dzieliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi