yffea Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Jest też strefa Trend Zone (bez sprzedaży) - tam powinno być ciekawie.http://rybomania.com.pl/pl/rybomania_poznan_2018/trend_zone/ Edytowane 31 Stycznia 2018 przez yffea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Myślę, że w tą stronę powinny pójść targi rybomania. Podzielić hale na dwie części. Handlową i prezentacyjną (pokazową). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 I tak już będzie za 1.5 tygodnia ale linia rozdzielająca obie strefy jest niewidoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Panowie, może jedzie ktoś autem ze Szczecina do Poznania w sobotę rano na Rybomanię ? Dorzucę się do paliwa oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Dobrze Ci radzę przemyśl to, duzo wygodniej pociągiem tym bardziej, że targi są rzut beretem od stacji Poznań Główny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Wiecie czy będzie mapa wystawców na stronie rybomanii? Zna ktoś jakąś fajną knajpkę z dobrym jedzeniem niedaleko targów? Tak z 5-10 minut max piechotą. Targowe jedzenie i dworcowe kebaby już mi się znudziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Wiecie czy będzie mapa wystawców na stronie rybomanii? Zna ktoś jakąś fajną knajpkę z dobrym jedzeniem niedaleko targów? Tak z 5-10 minut max piechotą. Targowe jedzenie i dworcowe kebaby już mi się znudziły knajpka to może nie ale podejdź do Avenidy, przynajmniej masz wybór 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Wybiera się ktoś z Warszawy w sobotę i ma wolne miejsce? Ekipa mi sie wysypala a samemu pociągiem nie chce mi się jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Wiecie czy będzie mapa wystawców na stronie rybomanii? Zna ktoś jakąś fajną knajpkę z dobrym jedzeniem niedaleko targów? Tak z 5-10 minut max piechotą. Targowe jedzenie i dworcowe kebaby już mi się znudziły Restauracja "W bramie" na dziedzińcu zamku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Restauracja "W bramie" na dziedzińcu zamku.Dzięki! wygrałeś Wrzucili na stronę "mapkę" wystawców. Dla mnie porażka w porównaniu do ubiegłorocznych edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Cześć. A wiecie może w jakiej cenie mozna kupić bilet na miejscu? Jest duża różnica w porównaniu kupnem przez internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Cześć róznica to 5zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Mam wolne 2 miejsca w aucie wyjazd z Łodzi w sobotę więc jeśli ktoś chętny to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Szukam ekipy do której będę mógł się podpiąć interesuje mnie piątek. Jakby co postaram się o wejściówki. Ja startuje z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Wiecie czy będzie mapa wystawców na stronie rybomanii? Zna ktoś jakąś fajną knajpkę z dobrym jedzeniem niedaleko targów? Tak z 5-10 minut max piechotą. Targowe jedzenie i dworcowe kebaby już mi się znudziły Parma i Rucola przy Głogowskiej - 5 minut pieszo. Donatello przy Grunwaldzkiej - 10 minut pieszo. Masa różnych restauracji w kompleksie City Park (mogę polecić Słonia z owocami morza, acz drogo oraz Evil ze stekami ) - 10 minut pieszo.Niemal vis a vis wejścia do targów od Grunwaldzkiej jest taki mała burgerownia. Byłem tam kilka razy i było ok, ale ostatnia wizyta mnie nico rozczarowała. Nie wiem czy pojedyncza wpadka czy trend spadkowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoniołowca Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Witam, jakby ktoś się wybierał na piątek i nie ma zaproszeń to mam dwa do oddania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Mała korekta... wracając dziś z pracy zauważyłem, że burgerowania już nieczynna. Był jednak trend spadkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Adam, Parma i Rucola z włoską kuchnią?Co tam warto zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Ja wiem... pizze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Koledzy, czy bilet elektroniczny trzeba wydrukować czy można go okazać w takiej formie jak przyszedł na email? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 No i gdzie te meldunki nt. nowej Stelli 2018? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Wszyscy padli z zachwytu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Szum tej stelli wszystkich ogłuszył ha ha ha ha :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Koledzy, czy bilet elektroniczny trzeba wydrukować czy można go okazać w takiej formie jak przyszedł na email?Dla pewności wydrukowałem, 2 bilety różniły się tylko kodem kreskowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Dla pewności wydrukowałem, 2 bilety różniły się tylko kodem kreskowym.Wydrukowałeś je obydwa na osobnych kartkach? W jakim formacie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi