Skocz do zawartości

Rybomania

Novis

Rekomendowane odpowiedzi

Z okazji Rybomanii, na której nie byłem programowo,

Na Rybomanii byłem programowo choć wiedziałem, że najlepsze czyli spotkanie ze znajomymi raczej nie wypali bo większość była wczoraj. Dzisiaj już tłumno i raczej dziwno. Miałem dwie godziny z haczykiem więc raczej pobieżne wrażenia.

Widać to co nad wodą, stacjonarka, karp, feeder, magia suma + sprzęt z setkami koni benzynowych. Nic ciekawego dla spinningistów a jeśli już to obsługa pod zdechłym azorkiem.

Ciekawostką stoisko Huntera z Wrocławia, cały czas tłum mimo, że zupełnie w kącie na uboczu.

No i to była chyba ostatnia Rybomania na którą się wybrałem. Dla mnie strata czasu.

• Like 6

A ja rękawiczki IMAX w rozmiarze właściwym dobrałem i "poważną" plecionkę Dragona (eksperymentalnie) kupiłem ;) do tego stertę różnych, najnowszych katalogów dostałem ...bez walki i skomlenia: psze Pana i ja bym poprosił , plissss :(  :huh:  :D

Katalogi to chyba powinni za darmo rozdawac, no chyba ze sie myle...

A byłeś na "rybomaniach" i widziałeś jak niektóre (większość) firmy rozdają katalogi?...dla mnie żenada!

A niby powinienem być zadowolony/nie zdziwiony, bo w dawnych czasach, które pamiętam, katalogi się kupowało ;)  :D ...i do tego warto było mieć dobre układy w sklepach :P

Z okazji Rybomanii, na której nie byłem programowo, wstąpiłem sobie dzisiaj do ..

A tu cytat z innego wątku:

"Umówiłem się z Rafałem Banaszkiewiczem na odbiór na Rybomanii w Poznaniu, ale jednak nie mieli. Czy tylko zapomnieli zabrać?"

Doktor Robert i mister BOB ? :rolleyes:

• Like 2

Byłem, głównie żeby spotkać kilka osób i pogadać,

kilkanaście wędek pomacałem, nie to co chciałem, bo po co dystrybutor ma zabrać na targi, albo zabrali ale.... rano sprzedali, super, to ja "dziękuję, postoję"

zawsze twierdziłem, a teraz jestem pewien, że nie ma to większego sensu niż spotkania z ludźmi, poza tym kicha!

Niby tetryk a jakże precyzyjnie analizuje B) Czy ja gdzieś napisałem "osobisty odbiór"? :P Miałem przyjaciół na miejscu, którzy mieli pośredniczyć w tym dillu ...Panie prokuratorze ;)  :D

Niby tetryk, a jakie alibi ... :lol:.

Poirota rano oglądałem :D

Edytowane przez slawek_2348
  • Like 1

stanowisko Graphitelidera i Varivas jak zwykle pełna profeska , fajnie kijki w wersji travel sie prezentowały , jest nad czym myśleć .... w tym sezonie , jak zwykle miła obsługa i pełna świadomośc prezentowanego towaru ;)pozdrowionka , a i nowe przynęty Spinmada , coś mi sie wydaje że też zaskoczą ,niestety w sprzedaży dopiero od marca , ale już sie nie moge doczekać ... pozdrowionka dla ekip 

Czego zabrakło, to prezentacji tego co nieseryjne. Jak ktoś sie nastawił na „macanie” blankow, to obszedł sie ze smakiem.

W art-rodzie było co nieco,kurcze a trout talona na minimach był naprawde cacy :) U Żbika ciejawe nowe mojo bass na sc 3.Ale chyba gęba najbardziej cieszyła się u Rafała przy graphiteleader-trociowa 28,32 40 g.to bajka ,najchętniej brałbym 3.????????????

Edytowane przez salmon1977
  • Like 4

Żbik się obraził na mnie jak mu pocisnąłem za nadlewki lakieru w nowym Legend X i krzywą przelotke w Legend Inshore :) próbował mi udowodnić że nasze pracownie w PL nie mają pojęcia o budowie wędzisk i tylko seryjne StC są cacy hehe.

Stoisko Shimano na plus ale Daiwa to dalej dno i wodorosty.

Varivas jak zawsze można pochwalić nawet dali pokręcić młynkami ze stajni Daiwa.

Jak zawsze trochę gumek nowych wpadło także będzie co rwać :)

• Like 4

stanowisko Graphitelidera i Varivas jak zwykle pełna profeska , fajnie kijki w wersji travel sie prezentowały , jest nad czym myśleć .... w tym sezonie , jak zwykle miła obsługa i pełna świadomośc prezentowanego towaru ;)pozdrowionka , a i nowe przynęty Spinmada , coś mi sie wydaje że też zaskoczą ,niestety w sprzedaży dopiero od marca , ale już sie nie moge doczekać ... pozdrowionka dla ekip 

Można gdzieś w necie obejrzeć nowości Spinmada ?