adrionn911 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Byłem dzisiaj, tłok jak cholera, w sumie szału nie ma najfajniejsze z tego wszystkiego to foczki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Z okazji Rybomanii, na której nie byłem programowo,Na Rybomanii byłem programowo choć wiedziałem, że najlepsze czyli spotkanie ze znajomymi raczej nie wypali bo większość była wczoraj. Dzisiaj już tłumno i raczej dziwno. Miałem dwie godziny z haczykiem więc raczej pobieżne wrażenia.Widać to co nad wodą, stacjonarka, karp, feeder, magia suma + sprzęt z setkami koni benzynowych. Nic ciekawego dla spinningistów a jeśli już to obsługa pod zdechłym azorkiem.Ciekawostką stoisko Huntera z Wrocławia, cały czas tłum mimo, że zupełnie w kącie na uboczu. No i to była chyba ostatnia Rybomania na którą się wybrałem. Dla mnie strata czasu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 I nie wiem jak to jest, ale wcale mnie nie pocieszająca takie relacje, które potwierdzają słuszność decyzji "nie bycia" tam programowo A spotkania z kumplami? ...nadrobi się w ciągu roku np. na rybach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 A ja rękawiczki IMAX w rozmiarze właściwym dobrałem i "poważną" plecionkę Dragona (eksperymentalnie) kupiłem do tego stertę różnych, najnowszych katalogów dostałem ...bez walki i skomlenia: psze Pana i ja bym poprosił , plissss Katalogi to chyba powinni za darmo rozdawac, no chyba ze sie myle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Na Targi jeżdżę od co najmniej 10 lat. Od dwóch, tylko w piątek. Coś tam się zawsze zobaczy, czasami kupi, ale spotykam kumpli z dawnych lat, których na bank, nie spotkałbym nad wodą.To dla mnie istotny aspekt. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 A byłeś na "rybomaniach" i widziałeś jak niektóre (większość) firmy rozdają katalogi?...dla mnie żenada!A niby powinienem być zadowolony/nie zdziwiony, bo w dawnych czasach, które pamiętam, katalogi się kupowało ...i do tego warto było mieć dobre układy w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Wiem, Robercie, iż to nie do mnie pijesz. Kiedyś Targi nazywały się "Na ryby". I miały miejsce w Warszawie. Tam to dopiero się działo. Czułem się jak na dużym Zlocie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Z okazji Rybomanii, na której nie byłem programowo, wstąpiłem sobie dzisiaj do ..A tu cytat z innego wątku: "Umówiłem się z Rafałem Banaszkiewiczem na odbiór na Rybomanii w Poznaniu, ale jednak nie mieli. Czy tylko zapomnieli zabrać?" Doktor Robert i mister BOB ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Niby tetryk a jakże precyzyjnie analizuje Czy ja gdzieś napisałem "osobisty odbiór"? Miałem przyjaciół na miejscu, którzy mieli pośredniczyć w tym dillu ...Panie prokuratorze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Byłem, głównie żeby spotkać kilka osób i pogadać,kilkanaście wędek pomacałem, nie to co chciałem, bo po co dystrybutor ma zabrać na targi, albo zabrali ale.... rano sprzedali, super, to ja "dziękuję, postoję"zawsze twierdziłem, a teraz jestem pewien, że nie ma to większego sensu niż spotkania z ludźmi, poza tym kicha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) Niby tetryk a jakże precyzyjnie analizuje Czy ja gdzieś napisałem "osobisty odbiór"? Miałem przyjaciół na miejscu, którzy mieli pośredniczyć w tym dillu ...Panie prokuratorze Niby tetryk, a jakie alibi ... .Poirota rano oglądałem Edytowane 11 Lutego 2018 przez slawek_2348 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Ucieszyłem sie, ze mogłem kupić Pojedynce, Sowy czy nowe woblery Glooga na suma. Zwłaszcza Gloog zaszalał. Zaprojektował fajna przynętę i dorzucił mocne kotwice za całe 30 zł. To może się spodobać. O jakim gloogu piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) O jakim gloogu piszesz?Sumowym ???? Edytowane 11 Lutego 2018 przez Krab 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Dzieki. Nie bylem dlatego pytam. Ze zdjecia alaske przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Dzieki. Nie bylem dlatego pytam. Ze zdjecia alaske przypominaPodobne miałem skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Jak podobne do alaski to na nasza Wisle takie sobie. Sa lepsze woby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Raz do roku to i kura piardnie ???? Zatem wszystko trzeba miec ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 stanowisko Graphitelidera i Varivas jak zwykle pełna profeska , fajnie kijki w wersji travel sie prezentowały , jest nad czym myśleć .... w tym sezonie , jak zwykle miła obsługa i pełna świadomośc prezentowanego towaru ;)pozdrowionka , a i nowe przynęty Spinmada , coś mi sie wydaje że też zaskoczą ,niestety w sprzedaży dopiero od marca , ale już sie nie moge doczekać ... pozdrowionka dla ekip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Byłem dziś. Ludzi dużo mniej niż w zeszłym roku. Można bylo na spokojnie pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Jestem rozczarowany brakiem akwarium ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) Czego zabrakło, to prezentacji tego co nieseryjne. Jak ktoś sie nastawił na „macanie” blankow, to obszedł sie ze smakiem.W art-rodzie było co nieco,kurcze a trout talona na minimach był naprawde cacy U Żbika ciejawe nowe mojo bass na sc 3.Ale chyba gęba najbardziej cieszyła się u Rafała przy graphiteleader-trociowa 28,32 40 g.to bajka ,najchętniej brałbym 3.???????????? Edytowane 11 Lutego 2018 przez salmon1977 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 W mojej opinii targi tragiczne, nie polecam sklepu przynęty świata i Pana w okularach, nie wiem czy to właściciel. Chyba też więcej nie pojadę Zwyczajnie szkoda czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekD Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Mam podobne odczucia jak koledzy - jeden wielki bazar, ciężko było cokolwiek obejrzeć Stoisko Rafała - profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Żbik się obraził na mnie jak mu pocisnąłem za nadlewki lakieru w nowym Legend X i krzywą przelotke w Legend Inshore próbował mi udowodnić że nasze pracownie w PL nie mają pojęcia o budowie wędzisk i tylko seryjne StC są cacy hehe.Stoisko Shimano na plus ale Daiwa to dalej dno i wodorosty.Varivas jak zawsze można pochwalić nawet dali pokręcić młynkami ze stajni Daiwa.Jak zawsze trochę gumek nowych wpadło także będzie co rwać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 stanowisko Graphitelidera i Varivas jak zwykle pełna profeska , fajnie kijki w wersji travel sie prezentowały , jest nad czym myśleć .... w tym sezonie , jak zwykle miła obsługa i pełna świadomośc prezentowanego towaru ;)pozdrowionka , a i nowe przynęty Spinmada , coś mi sie wydaje że też zaskoczą ,niestety w sprzedaży dopiero od marca , ale już sie nie moge doczekać ... pozdrowionka dla ekip Można gdzieś w necie obejrzeć nowości Spinmada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi