Skocz do zawartości

Rybomania

Novis

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam taką prośbę do jutuberów, którzy będą kiedyś wstawiać filmiki z targów:

1. Używajcie mikrofonów, bo czasami fajny wywiad - a - ze względu na hałas - nie słychać prezentujących sprzęt.

2. Używajcie kamer ze stabilizacją - naprawdę to się lepiej ogląda (no chyba, że ktoś ma stabilną łapę)

Takie refleksje mnie naszły po obejrzeniu kilku relacji i z góry dziękuję:) 

Taka próba kreowania że sprzęt dla wybranych, elit, specjalistów, najlepszych itp. Naiwni na tego rodzaje chwyty marketingowe łapią się jak mucha na lep. Następnie tego typu super hipery lądują na giełdzie z opisem zawodniczy kiler użyty dwa razy.

• Like 9

Tymczasem na Śląsku zmiana, w tym roku Rybomania odbędzie się w hali Arena Gliwice.  Czy lokalizacja coś zmieni, po doświadczeniach ostatnich lat i aktualnych opiniach z Poznania pewnie szykuje się nam gruba impreza dla karpiarzy?

Wojtek proszę Ciebie , gliwice będą grubą imprezą ??? A pół hali będzie oddzielone bo z soboty na niedzielę będzie koncert Zenka i jakiś niemców z lat '80tych . Zapowiada się raczej "tonący....".

A teraz odnośnie grubej imprezy dla karpiarzy ....w tym roku pokryły się daty Rybomanii z targami w Zwolle w Holandii - 6 hal - targi tylko karpiowe i feeder. Pytania ??? 

• Like 1

Tomek, "gruba impreza" napisałem z przymrużeniem oka ponieważ mam podobne do Twoich odczucia. Nie ma Śląsk "szczęścia" do wędkarskich eventów co jest trochę dziwne ze względu na zdaje się największą populację wędkarzy (omijam szerokim łukiem temat ich preferencje itp.)

• 3 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...