phelela Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Organizatorzy zabronili przyjechać Keitechowi jak i colmicowi w związku z dużą ilością zarazen koronowirusem w ich krajach. Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falkon750 Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Także po dzisiejszym potwierdzonym przypadku w zielonej górze jest duże prawdopodobieństwo że zostanie odwołana Rybomania w Poznaniu i kilka innych imprez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Organizatorzy zabronili przyjechać Keitechowi jak i colmicowi w związku z dużą ilością zarazen koronowirusem w ich krajach. Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalkakomedia, może też zakazać wystawiania sprzętu produkowanego w Chinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Także po dzisiejszym potwierdzonym przypadku w zielonej górze jest duże prawdopodobieństwo że zostanie odwołana Rybomania w Poznaniu i kilka innych imprezPoproszę o żródła z których wypływa to duże prawdopodobieństwo.Konkretnie.Bo jeśli nie podajesz żródeł takich informacji to z całym szacunkiem-po co pisać takie pierdoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Powinni bezwzględnie odwołać. Raz, ze bliska odległość do ZG, dwa - goście z krajów gdzie już jest CV, trzy - duża szansa rozwleczenia na całą Polskę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falkon750 Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 https://poznan.wyborcza.pl/poznan/7,36001,25751615,koronawirus-czy-odbeda-sie-targi-edukacyjne-w-poznaniu-i-mecz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 ja już uszykowałem ciuchy na rybomanię 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falkon750 Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Tak samo Niemcy rozważają zamknięcie granic jak wirus zacznie się drastycznie rozprzestrzeniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Powinni bezwzględnie odwołać. Raz, ze bliska odległość do ZG, dwa - goście z krajów gdzie już jest CV, trzy - duża szansa rozwleczenia na całą Polskę.Ty tak serio? Radze troche wyluzować i przestać czytać te brednie w necie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 ja już uszykowałem ciuchy na rybomanię <...>ale to w obronie przed smrodem od karpiarzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Temat wywołuje duże emocje. Emocje wywołane Rybomanią u mnie "siadły".Nie jadę, za rok będą kolejne.Pokój Edytowane 4 Marca 2020 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falkon750 Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Może dla niektórych ten wirus wydaje się śmieszny ale wszystko do czasu jak ktoś z rodziny zachoruje na to gówno i umrze wtedy zobaczymy czy będzie wam do śmiechu.Tutaj nikt nie panikuje tylko tak jak kolega Robert Crocker powiedział że powinno zrobić się wszystko żeby nie rozprzestrzenić tego gówna a takie targi to jak bomba biologiczna jak ktoś to przytarga na nie.Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malybalon Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Moim zdaniem targi same się zamkną kolejne firmy się wycofują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Może dla niektórych ten wirus wydaje się śmieszny ale wszystko do czasu jak ktoś z rodziny zachoruje na to gówno i umrze wtedy zobaczymy czy będzie wam do śmiechu.Tutaj nikt nie panikuje tylko tak jak kolega Robert Crocker powiedział że powinno zrobić się wszystko żeby nie rozprzestrzenić tego gówna a takie targi to jak bomba biologiczna jak ktoś to przytarga na nie.Pozdrawiamco roku są targi i co roku jest epidemia grypy mniej więcej w tym okresie, na grype umiera o wiele więcej isub jak na corone do tego zarazić się można tak samoJakoś nie było braku chętnych na targi słysząc o epidemia grypy Jak ktoś się boi nie jedzie, kupuje zapasy żywności i czeka w domu ????PS. 1 potwierdzony przypadek zachorowania na około 38milionów mieszkańców i co niektórzy mają pełne ga... że strachu, co te media potrafią zrobić co niektórym z głowy.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 No właśnie o to chodzi ze większa umiejętności jest na grypę, kilka razy więcej osób na świecie umiera z powodu raka i nikt o tym nie mówi głośno. Nie wiem czy to jest wycelowane w gospodarkę czy jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_civic_ Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Sandaczówki i boleniówki Piotra Gembali (nie mylić z Gębskim).A przypadkiem nie Piotr Gębala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Moim zdaniem targi same się zamkną kolejne firmy się wycofująKto taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Jerkbait to nie miejsce na dyskusje o stanie państwa, naszego i innych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malybalon Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Kto taki?np.Tandem Baits oficjalne info na fanpage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 np.Tandem Baits oficjalne info na fanpageTo akurat dobra wiadomość... ????????☺ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Może dla niektórych ten wirus wydaje się śmieszny ale wszystko do czasu jak ktoś z rodziny zachoruje na to gówno i umrze wtedy zobaczymy czy będzie wam do śmiechu.Tutaj nikt nie panikuje tylko tak jak kolega Robert Crocker powiedział że powinno zrobić się wszystko żeby nie rozprzestrzenić tego gówna a takie targi to jak bomba biologiczna jak ktoś to przytarga na nie.PozdrawiamJestem przedstawicielem handlowym. Codziennie mam kontakt z setkami osób w różnych miastach.I co mam przestać pracować bo jestem potencjalnym roznosicielem?Ps. Kasjerki z marketów też na przymusowe wolne?A może centra handlowe pozamykać? Fabryki itd? Edytowane 4 Marca 2020 przez przemo_w 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falkon750 Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Każdy ma na ten temat swoje zdanie. Problem jest i nie ma co go bagatelizowac, oczywiście panikować też nie można.Wspolczuje jak ktoś ma prywatny biznes bo tych dotknie to najbardziej.Tego gówna nie da się już zachamowac ale można zmniejszyć jego skutki.Dobra nie ma co drążyć tematu dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) zadał sobie ktoś trud żeby sprawdzić czy zarażone jest jakieś dziecko do 10go roku życia??? przecież taki organizm jest mega podatny na różne choroby kropelkoweczy wszystkie przypadki w Chinach (bo tam jest najwięcej) miały ten sam przebieg? większość odczuwała wirus jak zwykłą grypę bez drastycznych (mało interesujących dla mediów) objawówczy ktoś wyczytał ile osób rocznie w Polsce umiera na zwykłą grypę bez korony?... ale lepiej siać panikę i robić show w mediach do nabijania słupków Edytowane 4 Marca 2020 przez PLnK 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Jeśli rybomania się odbędzie to mam prośbę. Proszę osoby które spotkają tam kołowrotek od Mikado do UL, czyli Noctis, o wyrażenie swojej opini o nim. Zwłaszcza w stosunku cena/jakość Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Jeśli rybomania się odbędzie to mam prośbę. Proszę osoby które spotkają tam kołowrotek od Mikado do UL, czyli Noctis, o wyrażenie swojej opini o nim. Zwłaszcza w stosunku cena/jakość Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu TapatalkaChętnie dla Ciebie pokręcę - o ile nie zapomnę ???? ale z doświadczenia z kołowrotkami tego dystrybutora wiem, że często masełko, zwłaszcza pokazowe, bardzo szybko może się okazać margaryną i to zjełczałą. Edytowane 4 Marca 2020 przez morrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi