dekosz Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Jeśli rybomania się odbędzie to mam prośbę. Proszę osoby które spotkają tam kołowrotek od Mikado do UL, czyli Noctis, o wyrażenie swojej opini o nim. Zwłaszcza w stosunku cena/jakość Szału ni ma. Regal,exceller, czy naści bije go na głowę. Ale te mikado całkiem ładnie wygląda i jest lekkie Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Targi powinny być bezwzględnie przełożone jak to uczynili z innymi przyszłymi targami w Poznaniu. Mądrze zrobili zakazując wystawcom z zagranicy udziału w imprezie ale to za mało biorąc pod uwagę możliwość rozniesienia zarażenia na wielką skalę, Po wykrycia wirusa raczej nierealna jest kwarantanna dla wszystkich uczestników rybomani. Chińskie produkty należałoby badać, lub utylizować przed wystawą dla tylu tysięcy ludzi . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Ze co? Chinskie produkty badać? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 St.Croix się wymiksował???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Targi powinny być bezwzględnie przełożone jak to uczynili z innymi przyszłymi targami w Poznaniu. Mądrze zrobili zakazując wystawcom z zagranicy udziału w imprezie ale to za mało biorąc pod uwagę możliwość rozniesienia zarażenia na wielką skalę, Po wykrycia wirusa raczej nierealna jest kwarantanna dla wszystkich uczestników rybomani. Chińskie produkty należałoby badać, lub utylizować przed wystawą dla tylu tysięcy ludzi .ludzka głupota nie ma granic widzę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 czy ktoś wyczytał ile osób rocznie w Polsce umiera na zwykłą grypę bez korony?... ale lepiej siać panikę i robić show w mediach do nabijania słupkówW samym lutym, w Polsce 18 osób. Pozdrawiam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 W samym lutym, w Polsce 18 osób. Pozdrawiam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk23 osoby https://pulsmedycyny.pl/sezon-grypowy-2019-2020-liczba-zachorowan-i-zgonow-na-grype-982828 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Nie wiecie czy przy wejściu nie będą robić problemów ze mam czarno białe zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Nie wiecie czy przy wejściu nie będą robić problemów ze mam czarno białe zaproszenieAby tylko dało się zeskanować kod z zaproszenia to nie będzie żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 23 osoby https://pulsmedycyny.pl/sezon-grypowy-2019-2020-liczba-zachorowan-i-zgonow-na-grype-982828Odświeżone dane masz [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Targi powinny być bezwzględnie przełożone jak to uczynili z innymi przyszłymi targami w Poznaniu. Mądrze zrobili zakazując wystawcom z zagranicy udziału w imprezie ale to za mało biorąc pod uwagę możliwość rozniesienia zarażenia na wielką skalę, Po wykrycia wirusa raczej nierealna jest kwarantanna dla wszystkich uczestników rybomani. Chińskie produkty należałoby badać, lub utylizować przed wystawą dla tylu tysięcy ludzi Nie zaglądaj proszę do tematu Platforma Aliexpress/Sprzęt z Chin, bo już wtedy Twojego wywodu nie udźwignę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Słaby masz udźwig 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Nie zaglądaj proszę do tematu Platforma Aliexpress/Sprzęt z Chin, bo już wtedy Twojego wywodu nie udźwignę. Nie jestem zmuszony tam kupować, omijam chiński shit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Nie jestem zmuszony tam kupować, omijam chiński shit.Lepiej już nic nie pisz. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Lepiej już nic nie pisz.Nie,dlaczego?Niech kolega pisze.Szczypta humoru zawsze dobra rzecz. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Lepiej już nic nie pisz.millenialsi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Tak na wszystko siadają i lubieja ...ale w Hiszpani,a tu jest Polska. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Jeśli rybomania się odbędzie to mam prośbę. Proszę osoby które spotkają tam kołowrotek od Mikado do UL, czyli Noctis, o wyrażenie swojej opini o nim. Zwłaszcza w stosunku cena/jakość Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Mikado nie było niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Najgorsza Rybomania jaka była... jedynie kupiłem fajne japońskie główki, których w Polsce brak... Brak dużych firm. Jeszcze udało się pokręcić nowym TP. Bardzo ładny 4000, zastąpi TP 15 4000PG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Których? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 St.Croix się wymiksowałNo właśnie, a już myślałem, że oślepłem. 4 godziny chodziłem i szukałem- i nie znalazłem. A taaakie miałem plany w związku z nimi. Za to porozmawiałem z chłopakami z BB Rods i obejrzałem 3 blanki Bushido pod większe gumy . Coś może z tego być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Targi Poznańskie wbrew pozorom nie były takie złe, wystawców było dużo, tylko kilku nie dojechało właściwie. Za to ludzi było sporo mniej i można było wszystko obejrzeć, nawet dojście do kibla nie sprawiało problemów jak to zawsze było. St. Croix mnie trochę rozczarował ale finalnie znalazłem kilka modeli w tym mnie interesujące VIS na stoisku art rod. Targi uważam za udane, nie było dzikich tłumów, a i było co oglądać. Sporo tematów udało mi się załatwić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Czy to prawda, że od dziś wszystkie imprezy masowe w PL są odwołane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Tak. Masowe tak. Przynajmniej w radiu tak mówili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi