Skocz do zawartości

Rybomania

Novis

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli rybomania się odbędzie to mam prośbę. Proszę osoby które spotkają tam kołowrotek od Mikado do UL, czyli Noctis, o wyrażenie swojej opini o nim. Zwłaszcza w stosunku cena/jakość

Szału ni ma. Regal,exceller, czy naści bije go na głowę. Ale te mikado całkiem ładnie wygląda i jest lekkie

Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka

Targi powinny być bezwzględnie przełożone jak to uczynili z innymi przyszłymi targami w Poznaniu. Mądrze zrobili zakazując wystawcom z zagranicy udziału w imprezie ale to za mało biorąc pod uwagę możliwość rozniesienia zarażenia na wielką skalę, Po wykrycia wirusa raczej nierealna jest kwarantanna dla wszystkich uczestników rybomani. Chińskie produkty należałoby badać, lub utylizować przed wystawą dla tylu tysięcy ludzi .

• Like 6

Targi powinny być bezwzględnie przełożone jak to uczynili z innymi przyszłymi targami w Poznaniu. Mądrze zrobili zakazując wystawcom z zagranicy udziału w imprezie ale to za mało biorąc pod uwagę możliwość rozniesienia zarażenia na wielką skalę, Po wykrycia wirusa raczej nierealna jest kwarantanna dla wszystkich uczestników rybomani. Chińskie produkty należałoby badać, lub utylizować przed wystawą dla tylu tysięcy ludzi .

ludzka głupota nie ma granic widzę
  • Like 6

Targi powinny być bezwzględnie przełożone jak to uczynili z innymi przyszłymi targami w Poznaniu. Mądrze zrobili zakazując wystawcom z zagranicy udziału w imprezie ale to za mało biorąc pod uwagę możliwość rozniesienia zarażenia na wielką skalę, Po wykrycia wirusa raczej nierealna jest kwarantanna dla wszystkich uczestników rybomani. Chińskie produkty należałoby badać, lub utylizować przed wystawą dla tylu tysięcy ludzi 

Nie zaglądaj proszę do tematu Platforma Aliexpress/Sprzęt z Chin, bo już wtedy Twojego wywodu nie udźwignę.

• Like 2

Jeśli rybomania się odbędzie to mam prośbę. Proszę osoby które spotkają tam kołowrotek od Mikado do UL, czyli Noctis, o wyrażenie swojej opini o nim. Zwłaszcza w stosunku cena/jakość

Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka

Mikado nie było niestety.

St.Croix się wymiksował

No właśnie, a już myślałem, że oślepłem. 4 godziny chodziłem i szukałem- i nie znalazłem. A taaakie miałem plany w związku z nimi. Za to porozmawiałem z chłopakami z BB Rods i obejrzałem 3 blanki Bushido pod większe gumy :). Coś może z tego być...

Targi Poznańskie wbrew pozorom nie były takie złe, wystawców było dużo, tylko kilku nie dojechało właściwie. Za to ludzi było sporo mniej i można było wszystko obejrzeć, nawet dojście do kibla nie sprawiało problemów jak to zawsze było. St. Croix mnie trochę rozczarował ale finalnie znalazłem kilka modeli w tym mnie interesujące VIS na stoisku art rod. Targi uważam za udane, nie było dzikich tłumów, a i było co oglądać. Sporo tematów udało mi się załatwić.

• Like 1