vako Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Sytuacja obecnie jest rozwojowa. Także istnieje szansa, iż do końca miesiąca także i Garage . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Cześć. Ogłoszono listę wystawców (?)..Nie wygląda to za ciekawie. Impreza widać przeradza się bardziej w handel sprzedawców niż targi wystawców.Zastanawia mnie dlaczego duże marki rezygnują z pokazywania się na takiej imprezie.Brak Shimano, Dragona, Kongera, Robinsona, Daiwy...Czym kierują się decydenci od marketingu by odpuszczać jakby nie patrzeć największą imprezę branżową w naszym kraju?https://rybomania.com.pl/pl/aktualnosci//poznaj-wystawcow-rybomanii-2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Jednej odpowiedzi na to pytanie już sam udzieliłeś Impreza widać przeradza się bardziej w handel sprzedawców niż targi wystawców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Własnie przez decyzję tych firm tak to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Spokojnie, lista nie jest zamknięta. Większe firmy widzą że obsada jest słaba i próbują wyczekać żeby dostać lepszą cenę za powierzchnię wystawienniczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczkapawlo Opublikowano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Hejka jak coś mam do odsprzedania dwa bilety na 03.03 70 zł szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 do targów 2 dni a bieda wśród wystawców niemiłosierna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimbeamPK Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Orientuje się ktoś czy w piątek będą już normalne targi czy dopiero wystawcy będą się rozkładać?Weekend u mnie odpada a w piątek akurat miałbym czas odwiedzić, ale jak ma być tylko np. " połowa " atrakcji to bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Ludzka naiwność nie zna granic. Płacimy za wstęp na targi, gdzie ktoś coś chce nam sprzedać. Niedługo za wejście do sklepu będą sobie kazali płacić. To chore. W mojej branży klienci zapraszani na targi nawet hotel i imprezę po targach mają gratis. Wszystko na koszt wystawców. Tutaj jakieś rozwolnienie mózgu, ale to niestety nasza wina, daliśmy sobie wmówić że tak ma być. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Ludzka naiwność nie zna granic. Płacimy za wstęp na targi, gdzie ktoś coś chce nam sprzedać. Niedługo za wejście do sklepu będą sobie kazali płacić. To chore. W mojej branży klienci zapraszani na targi nawet hotel i imprezę po targach mają gratis. Wszystko na koszt wystawców. Tutaj jakieś rozwolnienie mózgu, ale to niestety nasza wina, daliśmy sobie wmówić że tak ma być.To już nie są targi tylko giełda, gdzie jeszcze trzeba za wejście zapłacić...Lista wystawców świadczy o jakości tych"targów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 he he, na jerkbaitowy "garaż" wejście jest za free a praktyka pokazuje że można trafić perełki, jak ktoś nie lubi płacić za wejście do sklepu zapraszam na GS8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Ludzka naiwność nie zna granic. Płacimy za wstęp na targi, gdzie ktoś coś chce nam sprzedać. Niedługo za wejście do sklepu będą sobie kazali płacić. To chore. W mojej branży klienci zapraszani na targi nawet hotel i imprezę po targach mają gratis. Wszystko na koszt wystawców. Tutaj jakieś rozwolnienie mózgu, ale to niestety nasza wina, daliśmy sobie wmówić że tak ma być.Kolega myli dwa porządki ????. Gdy jeździłem na te targi jako tzw. "klient biznesowy" to wejściówki dostarczali wystawcy. Klienci VIP mieli też opłacony pobyt. Natomiast pan Kowalski, który chce kupić taniej 10 kg peletu, w żadnym wypadku nie załapie się na darmowy hotel i bankiet ????. Dla niego jest darmowy katalog i darmowy uśmiech hostessy ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Na rybomanię też są gratisowe wejściówki, trzeba być gościem wystawcy i nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Kolego JimbeamPK w piątek będą już wszyscy.Jakby część miała się rozkładać z piątku na sobotę w nocy, byłoby pełno zamieszania i totalny chaos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 (edytowane) Wszędzie tak jest ! Jak w NL był Efftex to można było wejść tylko jako wystawca czy handlowiec itp akredytacja:150 euro. Jednocześnie jest kilka imprez podobnych do Rybomanii np w Utrechcie czy największa w hali Ahoy w Rotterdamie. Wystawcami są głównie sklepy, które wyzbywają się zapasów nieraz po bardzo korzystnych cenach nawet w porównaniu do PL ale niektóre duże firmy również. Też się płaci za wstęp, nie pamiętam już ile 10 czy 15 erosów Edit: Prawdziwie pełny katalog wystawców tutaj https://katalog.grupamtp.pl/pl/?ec=T612301&_ga=2.226009117.662025790.1677616499-2062121975.1677616499 a nie tam gdzie linkowano poprzednio Edytowane 1 Marca 2023 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaldslbi Opublikowano 2 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Dwa razy byłem i widziałem co i jak. Impreza dobrowolna. Nikt nikogo do niczego nie przymusza. Dla jednego zwykły bazarek dla innych knajpa i jeszcze są co widzą biznes a i ciekawscy też są. Ile klientów tyle opinie i nic tego nie zmieni. No a że trzeba płacić to jest osobisty wybór....... Płacić za operę gdzie baba się drze to Nowak ma w domu za darmo ktoś powiedział. Ale nie wszyscy jesteśmy Nowaka i na szczęście???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 2 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Nie pitolcie;) fajnie będzie spotkać wszystkich znajomych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expertfloat Opublikowano 3 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Byliśmy , oblecielismy , szybko wrocilismy . Decyzja o rezygnacji z udziału była słuszna . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Tam się sklepy wędkarskie wystawiają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 3 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Użyłbym raczej czasownika handlują...Byłem z racji, że mam niezbyt daleko do Poznania.Najbardziej przypasowała mi strefa rękodzielników (chociaż w porównaniu do Łomianek był to promil).Janik, Kamilek, Szpiegu, Murki Baits, duży wybór woblerów u Lipińskiego, Kaszub Baits, Melek...Fajnie pogadało się z chłopakami z Kuźni Wędkarskie, BB Custom Rods-blanki, wędki.1,5 godziny i można wypić pifko i wracać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 3 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Byłem chwile ogolnie to nie te same targi co przed pandemią to ułamek tego co było kiedyś. Mam jeden bilet na sobotę i niedzielę jak ktoś chce to podać e-mail na priv. wyślę za free. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 4 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Byliśmy , oblecielismy , szybko wrocilismy . Decyzja o rezygnacji z udziału była słuszna .To najlepsza ocena tego wydarzenia. Kiedyś targi obecnie targowisko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expertfloat Opublikowano 4 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Idea targów już dawno została ubita . Stało się to z edycja na której dopuścili handel . Fakt ze dla wędkarzy może iAtrakcyjnie bo można kupić , ale dla producentów iImporterów taka impreza przestała być atrakcyjna . Raz ze jest to droga forma reklamy , jej nośność jest dziś zadna . Duże firmy nie są zainteresowane takim bazarem , na targach dziś wystawiają się głównie sklepy ( są oczywiście i producenci ale to nisza ) które wyprzedają tam wszystko co się da . Organizatorzy przyjęli taka strategie i ja uważam ze targi w starej formie i wielkości to juz przezlosc . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 4 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 O obecności na targach przedstawiciela jednego z naszych największych importerów sam słyszałem, pewnie też inni byli zorientować się jak się sprawy mają. Dla mnie pozytywne, że można zakupić praktycznie wszystko w jednym miejscu. Taki duży sklep stacjonarny jakiego nie uświadczysz nigdzie. No i możliwość dotknięcia każdej rzeczy i pogadania ze sprzedającym. Rzeczy nam znane najłatwiej kupić przez internet. A w sklepie stacjonarnym często nie bardzo sami wiedzą co sprzedają. Nie mówiąc już o tym, że raczej nie da się tam kupić wszystkiego w jednym. Tu taka możliwość przynajmniej wczoraj była. Producentów jest na Rybomanii niemało, a nikt jak oni nie opowie nam więcej na temat swoich wyrobów. Porozmawiałem z wieloma i taką okazję zawsze bardzo sobie cenię. Od wielu mogłem też usłyszeć, że są bardzo zadowoleni z obecności na targach, bo tylu kupujących przez te trzy dni nie trafi się pewnie wielu przez trzy tygodnie. Sam sceptycznie nastawiony do takich spędów nie żałuję, że dałem się Dokusiowi namówić na pójście. W bonusie miałem okazję spotkać się z kolegami, których całe wieki nie widziałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Ale płacić za wejście do sklepu ? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi