mafer Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Witam Panowie potrzebuję wykaz wszystkich łożysk z ich wymiarami do tego kołowrotka. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś udostępnił mi takowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 http://fservice.shimano.co.jp/part/pdf/02085.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafer Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Dzięki kolego. Mam coś podobnego w wersji papierowej ale dalej nie wiem jakie wymiary mają poszczególne łożyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Sprawdzasz na schemacie numer łożyska który Cię interesuje,następnie w tabelce pod schematem szukasz tego numeru,jak znajdziesz to patrzysz jakie ma wymiary i tyle. Dla przykładu łożysko nr 129 : SARB(φ7?φ13?4) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafer Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Miałem problem z czcionką w readerze. Już jest ok. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi