gawron Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Witam ! Mam mo?źliwość kupienia tego kijka : Ugly Stik NG 272 20-40g Długość: 2,70m ; Cię?źar wyrzutowy: 20-40g ; Dł. transportowa: 1,40m ; Ilość skład?łw: 2 ; Waga: 240g Nada się na wiślane łowienie z opadu kogutami 15g do 20 g oraz gumami na gł?łwkach od 15g do 30g ? Czy jest to dobry kijek do łowienia z opadu ? Proszę o opinie Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Przemysl czy Twoj nadgarstek jest przygotowany na operowanie tak ciezkim kijem. Chyba ze z przedramienia to inna sprawa ale to nie jest komfortowe. Sam mam jakas patologie 200gr. i to porazka na caly dzien lowienia a tu jest jeszcze sporo wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Cię?źar wędki akurat nie jest dla mnie kłopotem, bardziej interesuje mnie czy będę dobrze czuł przynętę na tym kiju w gramaturze jaką podałem wy?źej i czy ta wędka w og?łle nadaje się do techniki opadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Jest ktoś kto pomo?źe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Miałem ten patyk do 25 gr. i wydawał się oszacowany dobrze ,czyli te 25 gr to max komfortowego wyrzutu(czyli ten powinien być w sam raz do tej gramatury,o kt?łra pytasz) .Kij był całkiem czuły z wielkim zapasem mocy.Łowiłem nim właśnie z opadu i nadawał się do tego,ale jak dla mnie zbyt szczytowa akcja i za du?źa waga i się go pozbyłem.. M?łj opis dotyczy patyka o mniejszym wyrzucie ,ale mam nadzieje ,ze jakoś pomogłem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi