woblery z Bielska Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Cześć. Już drugi rok z rzędu przeprowadzaliśmy konkurs pod nazwą "wieści miesiąca". Początkowo zaplanowany na sześć miesięcy, projekt cieszy się spora popularnością, pojawia się coraz więcej treściwych sprawozdań z wypraw wędkarskich, coraz przyjemniej się je czyta, a z wyborem laureatów są coraz większe problemy - cóż, wada i zaleta konkurencji W najbliższym czasie pojawi się ankieta i wszyscy nasi forumowicze będą mogli głosować na laureata "wieści roku". Zarówno dla laureatów poszczególnych miesięcy, jak i dla zwycięzcy "Wieści roku", redakcja portalu znalazła sponsorów nagród. Pomyślałem sobie, że skoro konkursy cieszą się takim powodzeniem, to może ktoś z naszych Wielce Szanownych Twórców zechciałby się promować w ten sposób? Ufundować jedną, kilka, a może dwanaście nagród, by uatrakcyjnić zabawę? Nie oczekuję całych wiader przynęt dla każdego z naszych comiesięcznych laureatów, jednak to troszkę wstyd, że nasi Twórcy nie sponsorują naszego konkursu , przy okazji tracąc szansę na nietuzinkową promocję. Poniżej zamieszczam link do konkursu i zachęcam Was do poczytania sobie, jakie opisy zostały laureatami poszczególnych miesięcy. Zapewniam, że jest to ciekawa lektura http://jerkbait.pl/topic/103733-wie%C5%9B%C4%87-roku-2017/ 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Popieram ????. A jakiś adres do wysyłki na priv można prosić ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Daj znać na priv to czasem coś dorzucę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Idealnych wobków nie robie jeszcze ale zawsze mogę coś dorzucic I podesłać nie kosztuje to wiele a myślę że TWÓRCA takiego pisma powinien dostać motywacje pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Ja już prawie paczuszke mam przygotowaną ???? jeszcze coś nie coś doklepie i w połowie tygodnia wysyłam ????. Zachęcam pozostałych Twórców dajmy coś od siebie ????. Pozdrawiam Jacek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 I ja poprosił bym o adresik do wysyłki na priv coś tam mogę do strugać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 To i ja coś dołożę od siebie ,proszę o adres i do kiedy można wysłać [emoji6][emoji869] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Poroszę o adres do wysyłki... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi