Damian83 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Bardzo ładnie ci to wychodzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Kiedyś sam śledziłem kilka wątków na forum i podpatrywałem różne triki i rozwiązania....może teraz ktoś inny skorzysta z mojego doświadczenia....teraz tez przeglądam wątki innych twórców bo trzeba się doskonalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Powitac powitac. Dobrze ze w koncu sie zdecydowales. Bede zagladal na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Bardzo ciekawie się zapowiada.Będę podpatrywał???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Łamany swimbait zapowiada się super z reszty to ten bąbel z twisterowym ogonkiem wpadł mi w oko i real okoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Okoń nospaniały Jako, że jestem laikiem to ... malowanie czy skóra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 (edytowane) hehe...bez przesady okoń to tylko malowanie....i sa tacy co robią to lepiej niż ja....model real perch jest bardzo udany...nie tylko w wersji takiej jak na zdjeciu....również w wersji niebiesko czerwonej daje rade....niedługo wrzuce ten model w nowej odsłonie kolorystycznej.... Edytowane 13 Stycznia 2018 przez mi106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Super malowanie pstrąga ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Widze że spodobał sie Wam pstrąg....w takim razie ciąg dalszy tego koloru w nowej odsłonie....jerk 7,5cm 23g (pianka) tonący oraz jerk 16cm (drewno) 115g. tonący.... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Mistrzostwo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Piękne woblery???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Garbee 7,5 to nie tylko samo mistrzostwo , to mistrzostwo świata w lotach .Wyparły z moich pudełek slidery .Złowiłem na nie bardzo dużo pięknych ryb , dzięki temu , że mogłem dorzucić do miejsc płytkich , daleko usytuowanych od brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 heheh...fakt ten model lata naprawdę daleko...w sumie to nie wiem dlaczego bo nie ma w jego budowie nic nadzwyczajnego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 A właśnie , że jest . Jest bardziej opływowy (nie ma "głowy" uwypuklonej ) i co zauważyłem , że ma lekko przesunięty środek ciężkości do tyłu co stabilizuje jego położenie w trakcie lotu (nie buja nim na boki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 z tą "głową" to się zgadzam bo jest płaski i może to coś dawać....środek cieżkości mogą przesuwać większe i solidniejsze kotwice.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Jerk 7,5cm, który tu zaprezentowałeś wygląda rewelacyjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 (edytowane) Dziekuje wszystkim za dobre słowo mam nadzieje że wystarczy mi wytrwałosci i samozaparcia żeby regularnie wstawiać cos ciekawego... Edytowane 15 Stycznia 2018 przez mi106 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Dziekuje wszystkim za dobre słowo mam nadzieje że wystarczy mi wytrwałosci i samozaparcia żeby regularnie wstawiać cos ciekawego...To nie takie trudne jak ci się wydaje ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Dzisiaj dla odmiany zestawik jaziowo-kleniowy w trakcie prac wykończeniowych 2,5 ; 3 i 4cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 W poprzednim sezonie testowałem nowe gumy i dozbrojki...nie wszystko wyszło tak jak chciałem ale poprawiłem błędy i myśle że teraz bedzie ok....w gumach zastosowałem miększy materiał a w dozbrojkach stalowe linki zastąpiłem krętlikami co znacznie zwiększa wytrzymałość całego zestawu...teraz czas popracować nad kolorami a to kilka zdjęć: Atmoshad 22cm i Kraken 15cm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 A to moja wersja troszke zapomnianego koloru Salmo slidera Red Tiger...10cm 55g. tonący...czerwony i złoty brokat dodają mu trochę blasku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) To niebieskie oko dodaje mu uroku Mam tylko pytanie odnoście oczka na brzuszku. Czy takie minimalne wypuszczanie go poza korpus nie wpływa negatywnie na swobodność poruszania się kółeczka łącznikowego? Kiedyś w woblerze przez przypadek wyszło mi podobne i kółeczko co jakiś czas klinowało się w za małym otworze zaburzając pracę przynęty. ps. chyba, że to tylko na zdjęciu tak wygląda Edytowane 22 Stycznia 2018 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Dobra uwaga...już wyjaśniam używam suszarki obrotowej i żywicy do lakierowania,a przy grubej warstwie żywica lubi sie nawarstwić przy dolnym oczku...ten jerk na szybko przygotowałem do zdjęć i dlatego nie do końca obrobiłem to dolne oczko...jak będe zakładał kotwice to może zajśc potrzeba podskrobania żywicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Dzisiaj dla odmiany zestawik jaziowo-kleniowy w trakcie prac wykończeniowych 2,5 ; 3 i 4cmwoblerki masz bardzo fajne ale widzę ze gumki jeszcze lepsze o ile można w śród nich o konkurencję,,ogólnie w skali od 1 do 10,,, jak dla mnie 11 przynajmniej,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Niedawno dotarła do mnie nowa forma do swimbaita 15cm....i pierwszy odlew już jest...żywica FC52... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi