godski Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) W poprzednim sezonie testowałem nowe gumy i dozbrojki...nie wszystko wyszło tak jak chciałem ale poprawiłem błędy i myśle że teraz bedzie ok....w gumach zastosowałem miększy materiał a w dozbrojkach stalowe linki zastąpiłem krętlikami co znacznie zwiększa wytrzymałość całego zestawu...teraz czas popracować nad kolorami a to kilka zdjęć: Atmoshad 22cm i Kraken 15cmPięknie, ale dla mnie zbrojenie z pierwszego zdjęcia mocno przekombinowane. Można prościej. Po co tyle krętlików i kółek? Edytowane 25 Stycznia 2018 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Prościej czyli jak....??? zaproponuj coś....dla mnie to jest prostsze i mocniejsze rozwiązanie....robienie króciutkich kawałków z linki stalowej i zaciskanie tulejek to męczarnia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Jerk Tail 10cm.Mocowanie twistera na "spreżynce" jest bardzo trwałe i w razie potrzeby łatwo można zmienić ogonek... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jak6b Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Michał Klasa wobki Czekam kiedy zobaczę je w Szwecji ????Pozdro Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Michał wirówki Atmo to twoja robota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Tak....zaczynałem od wirówek i wahadeł wiele lat temu...teraz zajmuje się woblerami,ale w głowie mam pewiem "blaszany" projekt i miejmy nadzieje że powstanie coś ciekawego a tymczasem ustawiałem dzisiaj troche woblerów i testowałem pływającego jerka....trzeba korzystać z każdej okazji bo szykuje się powrót mrożnej zimy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 (edytowane) To w takim razie czapki z głów bo to jedne z bardziej łownych wirówek na jakie łowiłem. Dały mi sporo radości i parę ładnych ryb. Bywały dni że łowiłem na nie kilka szczupaków z jednego miejsca rzut po rzucie. Super robota !!!. Edytowane 4 Lutego 2018 przez DP Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) Dziekuje za miłe słowa i skoro o tym mowa to tak wygladały moje blaszki Dodam tylko że oprócz kotwic to wszystkie elementy wykonywałem na swoich maszynach...ale to już przeszłość... Edytowane 5 Lutego 2018 przez mi106 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 To największy wobler jaki do tej pory zrobiłem....swimbait 25cm. bedzie w wersji tonacej oraz pływający ze sterem... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Gratuluję nowego projektu, oraz nowego statusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 A dziekuje a tu filmik z pracą mojego woblerka Stick 12cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 25 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Wracam po dłuższej nieobecności na forum...Coraz większa poplarnością cieszą się przynęty typu Jerk Tail...to kilka z nich w moim wydaniu oraz sposób mocowania twistera 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 29 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Tym razem Jerk Tail w wersji z blaszką...jerk 10cm + blaszka nr 4 i 5 czyli dość duże 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Dzisiaj testowałem nową przynęte...wirujący ogonek 2cm. fajna opcja do UL i trafił się okoń 28cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolgóral Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Coś zdziałałeś z tym potrójnym łamanym swimbaitem 25cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jerk 20cm. Torshow. Wszystkie dostępne kolory na sezon 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Wracam do projektu Kraken...guma powstała jakiś czas temu a teraz czas na testy i poprawki... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Ciekawa -Moze byc killer sandaczowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Ciekawa konstrukcja, coś ala mątwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 3 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Po długiej przerwie coś nowego....nazwałem tą przynęte BALANS BAIT. Nie ja ją wymyśliłem,ale takiej wersji to nie spotkałem do tej pory...połaczenie gumy i woblera z naturalnymi kształtami.Ma 11cm.dł. waga 21g. wersja tonąca...dwa oczka do zapiecia agrafki daja całkowicie odmienną prace..po zamocowaniu na oczko przednie wobler pracuje jak wahadło i mocno wychyla się na boki....a po zamocowaniu na oczko górne pracuje jak cykada... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Ciekawie wyglada????.Masz może jakiś filmik z pracą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 4 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Nie mam...ale planuje go zrobić w najbliższym czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 To nowy kolor stworzony specjalnie na konkurs Westina :stwórz swojego swima...zapraszam do głosowania na mój projekt https://www.facebook.com/WestinFishingPolskatrzeba polubić moje zdjecie w komentarzach postu z konkursem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 13 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Witam ! po dłuuugiej przerwie wracam do robienia woblerów...zaczynam od formy na jerka 20cm. waga około 130-150g. zobaczymy jak wyjdzie....materiał to żywica a forma bedzie z silikonu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 30 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Pierwsze jerki już odlane...i coś tam nawet pomalowałem... pracuje też nad nowymi wirującymi ogonkami. Na razie są 2 modele : 2,5 i 5,5cm. Były juz pierwsze testy i nawet coś wyjechało z wody 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi