harbuz1989 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Witam Kolegów i Koleżanki! Z racji tego, że nie mam talentu komputerowego, a jedyny program Paint również stawia zaporową ścianę, proszę Was o pomoc.Dla niektórych z Was jest to 5 minut roboty.Mianowicie potrzebuję logo dla swojego koła; dodam, iż wolałbym, aby ktoś wykonał je z chęci pomocy niż zarobku.Logo ma widnieć na stronie www, Facebooku oraz ubraniach.Czekam na odzew z Waszej strony. Zainteresowanym wyślę nazwę oraz obrazek, który chciałbym żeby się tam znalazł, chyba, że ktoś woli mnie zaskoczyć własnym pomysłem.Pozdrawiam i życzę udanego weekendu Edytowane 13 Stycznia 2018 przez harbuz1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Na poczatku zapytam skad pomysl na to, ze stworzenie logotypu jest mozliwe w 5 minut? Poza tym odezwij sie na priv, zobaczymy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Na poczatku zapytam skad pomysl na to, ze stworzenie logotypu jest mozliwe w 5 minut? Miszyn impasibol No chyba, że ma to być tzw. logo kolanowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Wrzuć tutaj propozycję albo na marusXXmkXX.o2.pl- popatrzę.XX z adresu oczywiście do usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Wrzuć tutaj propozycję albo na marusXXmkXX.o2.pl- popatrzę.XX z adresu oczywiście do usunięcia. Hmm, to po co te iksy ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Ty jako istota inteligentna wiesz o co chodzi- a spam-boot niech se pisze do mnie Po prostu szybciej jest skasować 20 spamów jak 200 ze skrzynki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 W sumie o tym nie pomyślałem, ale też z tego forum jeszcze nic mi nie przyleciało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz1989 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 ja się na tym nie znam , nie wiem ile zajmuje zrobienie takiego loga 5 miałem pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi