morales Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Witam wszystkich. Poszukuję noclegu dla 1 osoby w Tarnobrzegu w miarę blisko Szpitala Wojewódzkiego. Od 21.01 do 26.01.Wiem jest sporo informacji w sieci , ale może koledzy coś doradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Hotel Karolina? Zobacz popytać. Na pewno blisko szpitala. Nie polecam i nie zachwalam. Ale blisko szpitala jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 I nie neguję żeby szczerze było. Nie wiem po prostu. Tylko wiem że blisko szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Dziękuję za odpowiedz ,też się przyglądałem Karolinie, jest jeszcze parę dni . Coś jeszcze poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Hotel restauracja Kameleon, jakieś 4km od szpitala a warunki myślę że lepsze jak Karolina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi