Gość Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 http://zakopianskiemuchy.pl/sklep/index.php?products=product &prod_id=641Czy mo�źe ktoś posiada ten produkt ? Cena jest przystępna, a ciekawy jestem jak z jakością tych spodniobut�łw!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 To jest chyba ten sam produkt co tu: http://www.taimen.com/pl/pl/product/taimen-team-waders_5308/ 92602 tylko pod inną marką. Mam, u?źytkuję od roku i kolana mam ju?ź łatane (na szwach - od chodzenia).Generalnie nie polecam, jednak warto doło?źyć więcej i mieć coś porządnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Jak zwykle, najtańsze wyroby nie zachwycają klasą Warto niewiele doło?źyć i mieć wyr?łb ze średniej p?łłki.U Tajmienia te najtańsze wyroby maja złą opinię, natomiast w średnich i wy?źszych relacja ceny do jakości jest moim zdaniem O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Macie jakieś konkretne propozycje względem śpioch?łw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Erin kupujesz buty na lubelskie rzeki .Ech Kolego Sympatyczny powinny być chyba buty pancerne coś ala James Bond mo?źe z rozkładanym karabinem maszynowym ewentualnie z lekkim granatnikiem do obrony .A tak powa?źnie to chyba najpewniejsze są te z wy?źszej p?łłki jakiś simms, orvis,vision. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Na lubelskie nie, szkoda by mi było jak przy kontroli by mi uszkodzono nowe gacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Myślisz ?źe byłoby robione badanie ręką z drutem kolczastym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Chłopaki nie kryją się z zamiarami ale w sumie co do szczeg?łł?łw to nic mi nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Mo?źe to być ciekawe doświadczenie połączone z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi