Skocz do zawartości

Przynęty Hand Made Boryń

turbo93

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam na imię Filip, pochodzę z woj. lubuskiego , krainy pięciuset jezior ;-) tworzenie swoich przynęt zacząłem jakieś 2 lata temu. Pierwsze próby okazały się niewypałem i w rezultacie wylądowały w koszu. Na szczęście upór oraz determinacja nie pozwoliły na zakończeniu przygody z tworzeniem przynęt. Tak więc przez ten krótki okres dwóch lat , metodą prób i błędów zaczęły powstawać woblery m.in. jak te na załączonych zdjęciach. Zazwyczaj wykonuję je z balsy. Przynęta głównie na klenie i jazie.

Chciałbym podziękować Wam za dzielenie się wiedzą w swoich wątkach. Pozdrawiam.

post-61230-0-89966100-1515960126_thumb.jpg

post-61230-0-26727000-1515960185_thumb.jpg

post-61230-0-37259800-1515960241_thumb.jpg

Edytowane przez turbo93
  • Like 16

Witaj we własnym wątku :)

Na edycję postu masz godzinę i w tym czasie możesz spokojnie wstawić zdjęcia. Jeśli będziesz miał kłopoty, poniższy link powinien Ci pomóc. Gdybyś nadal miał problem, napisz do mnie prywatną wiadomość.

• Like 1

Zamiast narzekania, szukanie rozwiązań. Taka postawa bardzo mi się podoba. 

Na marginesie, mistrzowie sportu (i nie tylko), nie tracą czasu na rozważania, czego nie mają, a co pomogłoby im zwyciężać, tylko kombinują, w jaki sposób najlepiej wykorzystać to, co mają. Wynik zawsze jest lepszy od siedzenia na czterech literach i jojczenia. Jestem ciekaw następnych prac :)

• Like 1

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...