busz231 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 poszukuję kija i nie bardzo mi to wychodzi.kijek 2 skład pod curado ok 2.0-2.10m do jerków 20-35g.chodzi mi o to żeby się ładnie ładował w tych gramaturach i nie był zbyt pałowaty.z seryjnych są trochę za długie.proszę o wszelkie propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 st.croix premier 20 lb 1 OZ 2 pc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 MB844-2-MHX spokojnie o 50 gram starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 40g to max nie może być zbyt mocny coby się troszkę uginał przy rybce ok kilogramamoże.jakieś namiary na te kijki bo w tych oznaczeniach jestem zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cru5h Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Guide Select Buster 213cm 7-28g (realnie 10-45g). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Poszukaj w ofercie fenwicka ja mam hmg do 25 g ale i 35 pociągnie całkiem przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Panowie, gratulacje,Pracujecie na sprawność nadwornego archeologa jerkbait.ostatni post: 05 grudzień 2011! :-/kolega na pewno już kupił... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 może Koledzy za dużo na Wykopie przesiadują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 taa.wybrałem premiera 20lb i świetnie się spisuje.przed nim zainwestowałem w cormorana nano cor który okazał się strasznie sztywny więc poszedł w inne ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi