Paprykarz Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Czy wiedzieliście gdzieś do pobrania nowy firmware do Hook 7 ? Na stronie Lowrance jest wersja v2.0 a widziałem w urządzeniu v3.0.Może jest dostępna jeszcze nowsza wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sebac Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Ja tez mam 3.0 i nie widziałem nowszego A kolega może ma kogoś kto język polski w gra do hooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norcem Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) . Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Norcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Czyżbym nie napisał, że na lowrance.com jest dostępna wersja v2.0 ? Napisałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norcem Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Sorry, coś mi się ubzdurało elite ti V3.0 jest do starej serii elite, hook ten sam update ma w wersji v2.0 Google nic nie mówi. Więc nie sądzę, żeby coś więcej było, niż to co na stronie. Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Norcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Problem polega na tym, że wersja v3.0 jest w sprzedawanych nowych urządzeniach a nie można jej nigdzie pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Sądzę że jeśli nowe sprzęty w sklepach już maja wersję 3.0 to zapewne na oficjalnym dowlandzie też się pojawi. Bądź napisać do serwisu pl niech się wypowiedzią jak wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Ja wgrywałem do hds 3 gen wersje 6.0 a w systemie po wgraniu jest 5.0.Spróbuj pobrać 2.0.Może walneli byka w oposie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 No właśnie wgrałem wersję v.2.0 na v.3.0 bo byłem pewien, że ta ostatnia będzie na stronie lowrance.comA tu lipa, panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 No to naprawdę lipa. Teraz trzeba poczekać aż się kapną co do czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy wiedzieliście gdzieś do pobrania nowy firmware do Hook 7 ? Na stronie Lowrance jest wersja v2.0 a widziałem w urządzeniu v3.0.
Może jest dostępna jeszcze nowsza wersja.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi