marcin Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Witam wszystkich! Mam pytanko! Czy ktos ma doswiadczenie z kupnem przedmiotów przez ebya z Niemiec! Bo sa rzeczy ktore mnie interesuja na www.ebay.de ale nie bardzo wiem jak to sie odbywa! Dzieki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Witam, Wydaje mi sie ze jedyny problem jaki mozesz miec to platnosc sensowna.Dobrze, jesli sie da to zrobic przez paypal, jak nie to przelew miedzynarodowy, a to zawsze troche cyrkow z Niemcami, numerami kont, IBAN itd.Staraj sie wybierac rzeczy, za ktore mozna placic paypal. Wysylka to zaden problem, kwestia przypilnowania by wyslal KURIEREM. Niemiecka poczta, a polska to 2 swiaty. W Niemczech system paczek poczty idzie przez DHL, ale w PL to trafia na poczte, a nie do DHL Polska, wiec musisz zastrzec, ze chcesz KURIERA. Powodzenia Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marcin
Witam wszystkich!
Mam pytanko! Czy ktos ma doswiadczenie z kupnem przedmiotów przez ebya z Niemiec! Bo sa rzeczy ktore mnie interesuja na www.ebay.de ale nie bardzo wiem jak to sie odbywa! Dzieki i pozdrawiam!
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi