kaczor Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 http://www.daiwa.com/global/ja/60years/exist/index.html 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Knob jak w Vańku, może jeszcze szpula ze ściętym rantem jak w siemano, Daiwo dokąd zmierzasz? Nareszcie mogę napisać nie tylko w kontekście do Shimano : paskudny wcześniejsze produkcje były bardzo przyjemne wizualnie a ten.... Edytowane 9 Stycznia 2018 przez gajosik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Wygląda dość surowo. Mało ozdobników w porównaniu 15 Exist.I podobno to jubileuszowa edycja na 60 lat Daiwy...Ciekawe jakie parametry ? Zdjęcie z FB z moritza... Edytowane 9 Stycznia 2018 przez Guzu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Wygląda dość surowo. Mało ozdobników w porównaniu 15 Exist.I podobno to jubileuszowa edycja na 60 lat Daiwy...Ciekawe jakie parametry ? Zdjęcie z FB z moritza... 26233800_1495456627190520_5594200488613986371_o.jpgKolorystyka taka trochę „stellomillenijna” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 A może projektant z Shimano przeniósł się do Daiwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Następna pokraka...Nie podoba mi się równie bardzo jak nowa Stella.Co to, buda od Caldii?Litości. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Dokładnie...nie urzeka pod żadnym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Exist 15tka bedzie poszukiwana 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 '15 był przynajmniej jeszcze ładny, ale poszukiwane są bardziej '05.Na yahoo, nieużywane, są kupowane za jakieś chore pieniądze.Wcale mnie to nie dziwi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 '15 był przynajmniej jeszcze ładny, ale poszukiwane są bardziej '05.Na yahoo, nieużywane, są kupowane za jakieś chore pieniądze.Wcale mnie to nie dziwi. Ale dlaczego chore ? Raczej ich produkcji nie wznowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 hyper 2004 za 211.000 ydla mnie chore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 hyper 2004 za 211.000 ydla mnie chore Solidne stawki:) Ciekawe czy zostaje w JP czy wyrusza do Arabii czy Rosji ? Na calym swiecie sa osoby lubiace TOP sprzeciki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Obstawiam Rosję, pod tym względem przebijają nawet Stany, jest w kraju niedźwiedzia solidna grupa ludzi z pieniędzmi lubiących się w luksusowych fantach. Idzie tam cała masa sprzętu z JP. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Ogólnie tak.W tym przypadku raczej nie ruskie, bo u nich nowy na Avito jest za 50.000 rubli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac72 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Daiwa Exist 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Daiwa Exist 2018 Jacek, jakbyś jeszcze przetłumaczył bo zobaczyć to ja tam nic nie zobaczyłem.. Edytowane 9 Stycznia 2018 przez tibhar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Jacek, jakbyś jeszcze przetłumaczył bo zobaczyć to ja tam nic nie zobaczyłem.. Na pewno mówi że najlepszy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Na pewno mówi że najlepszy Nie znasz języka to nie tłumacz Gość ponad dwie minuty przeprasza w imieniu firmy za wygląd nowego exista....... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac72 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Jacek, jakbyś jeszcze przetłumaczył bo zobaczyć to ja tam nic nie zobaczyłem.. Ha Ha No fakt Mariusz mało to czytelne. Ale wstawiłem to jako ciekawostkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Nowy Exist jeszcze bardziej brzydki od nowej Stelli. Dobrze, że kupiłem 14':) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Exist po kompletnym dramacie 2015 roku podąża wizualnie w kierunku Steeza type I i II ...i bardzo dobrze Póki co, jedyna nowa maszynka, która może mnie skusić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Exist po kompletnym dramacie 2015 roku podąża wizualnie w kierunku Steeza type I i II ...i bardzo dobrze Póki co, jedyna nowa maszynka, która może mnie skusićInspiracja zdecydowanie widoczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Panowie liczy się Wnętrze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 O wnętrze flagowca raczej bym się nie zamartwiał???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Trochę informacji o nowym Exist 18 Przede wszystkim monoque body.Poza tym lżejszy rotor niż 15 .Model 3000h waży 205 g !!!!! Hamulec 10kgNawój 99 cm Nowa konstrukcja szpuli, nowe rozwiązania w zakresie rolki kabłąka poprawiające ponoć ergonomię i trwałość...A teraz zdjęcia.Ja je wrzucę, każdy oceni Edytowane 10 Stycznia 2018 przez Guzu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi