mikrobajt Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Panowie wiecie czy można będzie dopasować korbkę podwójną do tego nowego exista 2018 ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Panowie wiecie czy można będzie dopasować korbkę podwójną do tego nowego exista 2018 ?.Korba i cała reszta https://www.youtube.com/watch?v=Y8uKO8PyKEY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Korba i cała reszta https://www.youtube.com/watch?v=Y8uKO8PyKEY Tutaj też: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Chyba za dużo na stanie mają tych łożysk magsealed. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Chyba za dużo na stanie mają tych łożysk magsealed.Tyle samo co dotychczas morusy 14stki , 17stki i existy 15 też miały już ms w 4 miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Tylko na styku wyjść z body czyli w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 (edytowane) waga piórkowa : http://slp-works.com/item/op_parts/mc_light_h/index.html http://slp-works.com/item/op_parts/ex_lt_spl/index.html Edytowane 20 Lutego 2018 przez BazyL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 waga piórkowa : http://slp-works.com/item/op_parts/mc_light_h/index.html http://slp-works.com/item/op_parts/ex_lt_spl/index.htmlFajne kolory.to poleczenie barw.Klasowo to wygląda Oczywiście to moje subiektywne odczucie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Od dziś, młynki są już dostępne na Yahoo.Co jest dosyć ciekawe, bo taki Plat, ma je mieć dopiero od marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Plat nie jest największym sklepem w jp więc nie ma się co dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Mhm...Tylko że na yahoo, jest w ofercie sprzedawcy typu Blue Marlin, z historią 4000 sprzedanych przedmiotów i rntdn2000 z historią 17000 szt.Plat, mam wrażenie, sprzedaje więcej.No chyba, że ci sprzedawcy, będą realizować dostawy dopiero po 1.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 blue_marlin_1996, teoretycznie ma towar od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Tutaj dostepnych jest juz kilka wersji:https://www.digitaka.com/list.php?category=8&series=SPINNING%20REEL&item=EXIST+%28New%29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Sporo taniej niż na Yahoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 a tak z ciekawości, wiecie jak go otworzyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 A to mojego nie otworzyłeś?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 pudełko jakoś dałem radę, ale body kombinerkami nie bardzo dało radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Kamil... zasad nie znasz? Gdy wszystko zawodzi wieź większy młotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Może jest tam zabezpieczenie przed "specjalistami", co zakończy erę ząbkujących egzemplarzy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac72 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 WitamKtóry model nowego Exista będzie odpowiednikiem Exista 2508PE-H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 ... a może tak : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 odkręca się cały panel boczny od strony korbki, tak samo jak "słoik" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 to ja wiem, tylko jak (pewnie jest jakiś magiczny "klucz" serwisowy) i co ważniejsze jak/ile go przykręcić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 ... był gdzieś filmik na YOUTUBE jak to się robi, z tego co widziałem, gość zrobił to ręką.Czy wcześniej używał "magicznego" klucza nie wiem , nie było nic na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 (edytowane) Nie wiem czy juz bylo wrzucane, ale jesli bylo, to prosze o wyrozumialosc. Dla mnie osobiscie, interesujacy material. 2018 Daiwa Exist 2500 : Dla zainteresowanych rowniez jako PDF do pobrania Pozdrawiam 2018 Exist 2500 00055716.pdf Edytowane 28 Maja 2018 przez Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi