admin Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Polecam Waszej uwagi dwa fajne artykuły na stronie Salmo. Pierwszy, relacja Wojtka (WRG) w poszukiwaniu metra, drugi Piotra Piskorskiego z wiosennej wyprawy do Szwecji. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Polecam Waszej uwagi dwa fajne artykuły na stronie Salmo. Pierwszy, relacja Wojtka (WRG) w poszukiwaniu metra, drugi Piotra Piskorskiego z wiosennej wyprawy do Szwecji. PozdrawiamRemekO - poczuli sie ze nalezy cos dodac, aby strona ozyla troche Wiosna...kiedy to bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Kuba, spoko. Nie umniejsza to faktu, że artykuły są ciekawe i wartościowe. Nie wiem czy zauważyliście ale na jednym zdjęciu (Leszczojad) jest Pepe ze swoim sprzętem. Do Curado jestem jakoś przyzwyczajony ale ... kijek jakby nie rozemeijer. Jestem ciekawy co to? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Polecam Waszej uwagi dwa fajne artykuły na stronie Salmo. Pierwszy, relacja Wojtka (WRG) w poszukiwaniu metra, drugi Piotra Piskorskiego z wiosennej wyprawy do Szwecji.
Pozdrawiam
Remek
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi