perkoz Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Witam.Poszukuję blanku b.dobrej firmy na kijek pstrągowy cw.2-14gr.szybki,lekki,pozwalający na wyholowanie większej rybki jak się trafi, długość 160do 180cm.Podobno na tym forum jest Pan Andrzej Nowik specjalista w tym temacie Proszę o rady osoby które z tym tematem już miały do czynienia co wybrać,jaka firma a może ktoś ma już gotowca do sprzedania po multika niskiego.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Witaj Nie nazywam się Andrzej Nowik ale mogę Ci zaproponować blank st. croix z serii SCV. 5S66LF. Jest to bardzo dobry blank spinningowy z którego można zrobić dobrą wędkę castingową dla przynęt z zakresu jakie podałeś. Dobra długość. Blank możesz kupić na Rybim Oku. Najlepiej pogadaj z Panem Andrzejem bo on najlepiej zna sie na temacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Witam Diś wieczorem prześlę ci propozycję gotowego kija w/g oczekiwań na pocztę prywatną. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrus33 Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Batson IST993F RX7 2cz 2,55m 7-14g........super blank, łowię nim od kilku lat. Długość 160-180cm ......dlaczego taka krótka wędka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Nieczesto lowie pstragi, to prawda...Jednak po tegorocznych doswiadczeniach jestem najzupelniej pewien, ze dla mnie musi byc okolo 2,4m i to przy lowieniu na malych rzeczkach (zakladam, ze polow odbywa sie z brzegu), na wiekszych rzekach wzialbym kolo 2,6m.Krotki kij to udreka, nie mozna siegnac zza wystajacej galezi, ominac zawad (manewrowanie przyneta)...mialem 7' a i z tego zrezygnowalem bo za krotki.Wybieralbym sposrod tych firm: Lamiglas, Batson, GLoomis, St.Croix. Ktory polecic nie mam pojecia, kazdy ma swoje osobiste preferencje.Ja tylko moge powiedziec, ze kompletnie zawiodlem sie na blanku Talona 2,3m 12LBS do 14g, dlatego f-ma nie znalazla sie wsrod podanych...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkoz Opublikowano 1 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Witam.Dzięki za odpowiedzi.Z tą długością to różnie bywa, ja mam 6 na kaczego i jestem zadowolony a na rzeczkach Jury Krakowsko-Częstochowskiej trudno się poruszać z kijkiem 260cm i więcej.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Witam Diś wieczorem prześlę ci propozycję gotowego kija w/g oczekiwań na pocztę prywatną. pozdrawiam Myślę, że skoro pytanie padło publicznie na forum to fajnie byłoby by odpowiedź również została umieszczona tutaj. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Oj Remku, Remku. Pytanie było zadane na publicznym forum ale skierowane było imiennie do mnie. Poza tym ja nie uważam, że rzeczy dotyczące dwóch osób należy omawiać publicznie. Dotyczy to tak handlu jak i powiedzmy pewnych wypowiedzi, żalów jak ktoś kogoś umyślnie czy nieumyślnie nadepnie na odcisk. jednak są na forum ludzie, którzy mają w tym jakąś satysfakcję. Po prostu to lubią i potrafią publicznie dyskutować o sprawach odnoszących się tylko i wyłącznie tylko do nich wzajemnie lub lubią być niegrzeczni publicznie. Ników nie będę przydaczał bo nie chcę kolejnej pyskówki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Thymallus, no tak ale pytanie było skierowane do Ciebie na forum. Gdyby perkoz chciał zadać Tobie pytanie tak byśmy tego nie wiedzieli skorzystał by z innej funkcjonalności forum Prywatnych wiadomości. Tzw. wywoływanie do tablicy jest czymś zupełnie normalnym. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Remku chciałbym zadowolić twoją ciekawość. Napiszę tak. Podejmnie decyzję o kupnie w środę. Jak kupi to sprawy nie ma. Jeżeli nie to wystawię wędkę na otwartym forum do sprzedaży w/g zasady kto pierwszy ten lepszy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkoz Opublikowano 2 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Witam.Bardzo dziękuję za odpowiedzi.Chyba wywołałem jakąś małą sprzeczkę.Jeszcze raz dzięki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Chyba wywołałem jakąś małą sprzeczkę. No coś Ty Ja chciałem wiedzieć co Thymallus Tobie zaproponował. Od stycznia zaczynamy więc warto o tym za wczasu pomyśleć. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkoz Opublikowano 2 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi