troutowy Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Mam pytanie, czy zgłaszał ktoś rybę do miesięczników wędkraskich takich jak WW i WŚ? Jak odbywa się caly proces, ile się czeka? I po jakim czasie dostajemy odpowiedz oraz po jakim czasie dochodzą ew. odznaczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Serio chcesz zobaczyć swoje zdjęcie między zdjęciami trupów na tle płytek łazienkowych, albo kuchennej zabudowy?? Chyba że coś się zmieniło bo od kilku lat nie kupuję. Edytowane 19 Stycznia 2018 przez Pavko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Napisz do kolegi JunakFlyFishing , zgłaszał kilka sztuk w zeszłym roku więc powinien być na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutowy Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Serio chcesz zobaczyć swoje zdjęcie między zdjęciami trupów na tle płytek łazienkowych, albo kuchennej zabudowy?? Chyba że coś się zmieniło bo od kilku lat nie kupuję. drogi Pavko, warunkiem przyjęcia zgłoszenia przez np. WŚ jest to że wszystkie ryby drapieżne wracają do wody. Oraz zgłoszeń jak opisałeś oba miesięczniki nie przyjmują. Edytowane 19 Stycznia 2018 przez damianb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Serio chcesz zobaczyć swoje zdjęcie między zdjęciami trupów na tle płytek łazienkowych, albo kuchennej zabudowy?? Chyba że coś się zmieniło bo od kilku lat nie kupuję. w WW tez juz chyba nie publikuja takich zdjec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Damian- publikacja to kilka miesięcy od wysyłki. Po publikacji w ciągu kolejnych kilku tygodni przyjdą fanty;)Mówię o Wś. Z ww nie mam doświadczeń. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 A to przepraszam, tak jak pisałem dawno już nie kupuję, a pamiętam takie wstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutowy Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 "Publikujemy wyłącznie zdjęcia ryb zrobione bezpośrednio na łowisku. Zależy nam bowiem, abyście złowione okazy wypuszczali z powrotem do wody" oraz pkt 2 " Do formularza dołączyć zdjęcie ryby z lowcą, zdjęcie ryby z miarką. Nie przyjmujemy zgłoszeń boleni, brzan, glowacic, lipieni, okoni, pstrągów potokowych, sandaczy, szczupkaów i sumów, które nie zostały wypuszczone" Można przeczytać w zakładce REKORSY POLSKI W WŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Najwięcej ryb zgłaszałem do WŚ, po publikacji czeka się dosyć długo na medal. Oprócz medalu dostaje się certyfikat w formacie A 4 i drobny sprzęt wędkarski. WW przysłało medale jeszcze przed publikacją, dosyć szybko się uwineli. Oprócz medalu dostaje się legitymację w formacie A 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 A to przepraszam, tak jak pisałem dawno już nie kupuję, a pamiętam takie wstawki Jak Sebe zrobili odpowiedzialnego za dzial rekordy na plan to sie kafelki skonczyly.(Ale to takie info ze slyszenia, dawno juz prasy wedkarskiej z PL nie przegladalem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Potwierdzam , nie ma już łazienek ,wanien i misek, zdjęcia tylko znad wody. Edytowane 19 Stycznia 2018 przez nalewator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 drogi Pavko, warunkiem przyjęcia zgłoszenia przez np. WŚ jest to że wszystkie ryby drapieżne wracają do wody. Oraz zgłoszeń jak opisałeś oba miesięczniki nie przyjmują. Zgadza sie. Warunkiem opublikowania i dostania nagrody od WS jest to, ze rybka byla wypuszczona. Choc jak czytam opisy "szczupak zlowiony na zywca" to jakos powatpiewam czy aby naprawde wrocil do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Na temat medali się nie wypowiadam, natomiast zerknąłem do WŚ-a z 10.2017 (bo akurat mam) i szczerze powiem, że na tych ponad dwudziestu fotkach (fakt zrobionych nad wodą, przynajmniej można tak sądzić) to żywe są może ze dwie ryby. Zatem poza tłem (zdjęć) nie wiele się zmieniło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Właśnie wróciłem z poczty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutowy Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Gratuluję przyjacielu, jak długo oczekiwałeś na taki certyfikat,podrzucić jeszcze zdjęcie medalu, najlepiej w porównaniu z czymś wielkością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Kurcze.... Tak myślę, a po co Ci ten papierek i ta blaszka? Nie lepiej zdjęcie ryby odprawić? Tak z czystej ciekawości pytam... Bez żadnych podtekstów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Kurcze.... Tak myślę, a po co Ci ten papierek i ta blaszka? Nie lepiej zdjęcie ryby odprawić? Tak z czystej ciekawości pytam... Bez żadnych podtekstów...Jeśli się spełniło warunki, które dla większości wędkarzy są nieosiągalne, a na dodatek dają za to papier i kawałek metalu - to czemu nie? A zdjęcie oprawione - dodatkowo - również czemu nie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Jeśli się spełniło warunki, które dla większości wędkarzy są nieosiągalne, a na dodatek dają za to papier i kawałek metalu - to czemu nie? A zdjęcie oprawione - dodatkowo - również czemu nie? Hmmm... Nie przekonałeś mnie pomimo tak twardego argumentu????Ja to za leniwy jestem, a blaszki i papierki w innej formie wolę ????aczkolwiek też za nimi się nie uganiam ... Edytowane 19 Stycznia 2018 przez jabadaon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Gratuluję przyjacielu, jak długo oczekiwałeś na taki certyfikat,podrzucić jeszcze zdjęcie medalu, najlepiej w porównaniu z czymś wielkościąMedal nie jest duży, jest w formie przypinki np, do kamizelki. Kurcze.... Tak myślę, a po co Ci ten papierek i ta blaszka? Nie lepiej zdjęcie ryby odprawić? Tak z czystej ciekawości pytam... Bez żadnych podtekstów... Oprawiam certyfikaty i wieszam sobie na ścianę, zdjęcia największych ryb z danego gatunku też mam oprawione ale nie wszystkie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi