Jano Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Poproszę na rezerwową listę mnie wpisać.wpisane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Poproszę na rezerwową listę mnie wpisać.Dobre posunięcie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Czy może ktoś zaznaczyć na mapce gdzie jest nasza baza? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Dokładnie na północ idzie się do łódek. Zmierzyłem, 350mhttps://goo.gl/maps/bn2mv4NYwNp http://www.konger.com/sites/default/files/styles/x_large_940px/public/blog-images/zdjecie_2.jpg?itok=F9JD3NBnTu masz miejscówki, praktycznie wszystkie. Zatokę z drzewkiem zaznaczyłbym całą jako miejscówkę. Mega urokliwa Edytowane 20 Stycznia 2018 przez karkoszek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Dopiszcie mnie do rezerwowej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Dopiszcie mnie do rezerwowej piszesz i masz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek88 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Poproszę o wpisanie na listę rezerwową, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek57 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 To i ja poproszę o wpisanie na listę rezerwową. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Poproszę o wpisanie na listę rezerwową,To i ja poproszę o wpisanie na listę rezerwową. proszę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inzynieroneteu Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Tak sie wlasnie zastanawiam, że jak jest już cała grupa chętnych, to jeżeli udałoby się zdobyć tańsze bilety na prom (o ile jest tak jak że wcześniej = taniej) to może przyśpieszyć całą procedurę ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Tak sie wlasnie zastanawiam, że jak jest już cała grupa chętnych, to jeżeli udałoby się zdobyć tańsze bilety na prom (o ile jest tak jak że wcześniej = taniej) to może przyśpieszyć całą procedurę ?Popieram, można by różnicę wydać pożytecznie w wiadomym sklepie po drodze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 (edytowane) Maciek ma już na pewno klepnięte bilety. Pewnie w taryfie, która umożliwia późniejszą zmianę rezerwacji.Późniejsza kwestia do dogadania to czy jedziemy na dwa auta jak sardynki rok temu, dwa z przyczepą czy na trzy. Edytowane 21 Stycznia 2018 przez karkoszek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zależy jakie auta. Najlepiej gdyby ktoś miał busa i przyczepkę do tego ale to pewnie marzenie ściętej głowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 A skąd jesteście? POZDRAWIAM T 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Lublin, wawa, szczecin, koszalin, poznań, ostrów wlkp takie kierunki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Lublin, wawa, szczecin, koszalin, poznań, ostrów wlkp takie kierunkiKto ze Szczecina? [emoji16] POZDRAWIAM T 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Kto ze Szczecina? [emoji16] POZDRAWIAM T :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Lublin, wawa, szczecin, koszalin, poznań, ostrów wlkp takie kierunki2 x Wa-wa jak widzę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inzynieroneteu Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Jak liczyć że Janki to W-wa to 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inzynieroneteu Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Maciek ma już na pewno klepnięte bilety. Pewnie w taryfie, która umożliwia późniejszą zmianę rezerwacji.Późniejsza kwestia do dogadania to czy jedziemy na dwa auta jak sardynki rok temu, dwa z przyczepą czy na trzy. Myślę że 3x3 byłoby najrozsądniej, jeżeli udało by się zamówić jeszcze tanie bilety na prom. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Jak liczyć że Janki to W-wa to 3 Ja już nie Janki tylko Włochy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inzynieroneteu Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Tak sobie zrobiłem symulację, że dla 3 osobówek i 9 osób (2 * kabina 4 osoby bez okna + 1 osoba w dodatkowej kabinie bez okna ze śniadaniami w obie strony) wyszlo mi 6115 od wszystkich wiec cos okolo 670 PLN/osoba. Pewnie ET będzie jakiś rabat miało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inzynieroneteu Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Szybko się przeprowadziłeś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Po zeszłorocznej wyprawie w czterech (auto kompaktowe) chyba nie mam ochoty na powtórkę, choć momentami nawet było wesoło tj. synchroniczne przekładanie ręki lub nogi która ścierpła . Myśle, że 3x3 będzie najwygodniejsze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Panowie, konkrety dogadamy jak będziemy mieli listę potwierdzonych uczestników, będzie wiadomo kto skąd jedzie i jakimi autami dysponujemy.Chociaż wiem, że korci... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi