Skocz do zawartości

Wyjazd do Szwecji na duże szczupaki - jezioro BOREN - 03-10.06.2018 r.

Jano

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, konkrety dogadamy jak będziemy mieli listę potwierdzonych uczestników, będzie wiadomo kto skąd jedzie i jakimi autami dysponujemy.

Chociaż wiem, że korci...

Rafał, czy ktos z 9 jest niezdecydowany ? jak nie to proponuje skrócić termin i zamknąć sprawe zaliczek i Umów w przyszłym tygodniu ;)

Jest jeszcze chwila czasu, jak dopniemy kwestię umów i zaliczek zrobimy specjalny wątek

Tak jak odpisałem wyżej, załatwmy wcześniej, może będzie taniej. Wiem, że moi znajomi zamawiając prom na koniec stycznia w zeszłym roku płacili 30% mniej jak my później, lepiej nadwyżkę wydać na bardziej przyjemne rzeczy ;)

• Like 1

Rafał, czy ktos z 9 jest niezdecydowany ? jak nie to proponuje skrócić termin i zamknąć sprawe zaliczek i Umów w przyszłym tygodniu ;)

Tak jak odpisałem wyżej, załatwmy wcześniej, może będzie taniej. Wiem, że moi znajomi zamawiając prom na koniec stycznia w zeszłym roku płacili 30% mniej jak my później, lepiej nadwyżkę wydać na bardziej przyjemne rzeczy ;)

Też nocnym z kajutami? Z tego co widzę to ceny tych sobotnich kursów niewiele się zmieniają

• Like 1

Zapytam w tym wątku bo nie mogę znaleźć.

Remek założył kiedyś temat, przy okazji pierwszych wyjazdów forumowych, co warto/co trzeba zabrać na wyjazd wędkarski do Szwecji. Taki poradnik z komentarzami.

Czy ktoś mógłby wspomóc mnie linkiem? Nie mogę tego znaleźć...

• Like 1

i sałatkę tuńczykową z fasolą, czosnkiem i ryżem.

kiełbasę na grila, bo dni będą baaaardzo długie

cztery echosondy i cztery podbieraki

poza tym to już niewiele potrzeba :)

Mam swoja wewnętrzną listę po kilku szkierowych wyjazdach. Wrzucę jak prywatne forum wyjazdowe będzie otwarte.

my też mamy swoją po dwóch takich samych wyjazdach, chyba 8 pozycji. na miejscu nawet chemia do sprzątania się znajdzie. jest prawie wszystko

• Like 2

Hej. Widzę, że zapisy szybko poszły :-). Panowie, nie ma co tracić zatem czasu. Załatwiajmy formalności i kupujmy prom. Prośba żeby na mojego maila wysłać listę uczestników z adresem mailowym do każdego. Prześlę wtedy umowę. Co do promu to muszę wiedzieć ile aut i czy są jakieś powyżej 2 m. Bilety musimy załatwiać szybko bo ich ceny będą rosły na czerwiec. Mój mail: maciek@eventurfishing.pl

Pozdrawiam i dziękuję.

• Like 2

OK, zatem proszę każdego o wrzucenie do mnie na priv:

- imię, nazwisko

- adres e-mail

- tel. kom. do kontaktu (zrobię też grupę whatsapp)

- miasto z którego zamierzacie startować

- propozycję samochodu, jeżeli możecie się zadeklarować

zrobię zbiorczą listę i prześlę niezwłocznie do Macieja

• Like 2

OK, zatem proszę każdego o wrzucenie do mnie na priv:

- imię, nazwisko

- adres e-mail

- tel. kom. do kontaktu (zrobię też grupę whatsapp)

- miasto z którego zamierzacie startować

- propozycję samochodu, jeżeli możecie się zadeklarować

zrobię zbiorczą listę i prześlę niezwłocznie do Macieja

Informacja wysłana.

• Like 2

A po co to jest ?

może się przydać jak cię szczupaki jak mnie pogryzą  :D  i trafisz na szwedzką izbę przyjęć, z ekuz - 100 koron, bez 2000-3000 koron

ubezpieczanie też załatwi sprawę, ale u mnie wystarczyła karta ekuz, wiec lepiej mieć to i to, tym bardziej, że wydają od ręki przy okienku NFZ

EKUZ - Europejska Karta Ubezpieczenia Zdrowotnego

Edytowane przez Jano
  • Like 2