Jano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Jest jeszcze chwila czasu, jak dopniemy kwestię umów i zaliczek zrobimy specjalny wątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inzynieroneteu Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Panowie, konkrety dogadamy jak będziemy mieli listę potwierdzonych uczestników, będzie wiadomo kto skąd jedzie i jakimi autami dysponujemy.Chociaż wiem, że korci... Rafał, czy ktos z 9 jest niezdecydowany ? jak nie to proponuje skrócić termin i zamknąć sprawe zaliczek i Umów w przyszłym tygodniu Jest jeszcze chwila czasu, jak dopniemy kwestię umów i zaliczek zrobimy specjalny wątek Tak jak odpisałem wyżej, załatwmy wcześniej, może będzie taniej. Wiem, że moi znajomi zamawiając prom na koniec stycznia w zeszłym roku płacili 30% mniej jak my później, lepiej nadwyżkę wydać na bardziej przyjemne rzeczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Rafał, czy ktos z 9 jest niezdecydowany ? jak nie to proponuje skrócić termin i zamknąć sprawe zaliczek i Umów w przyszłym tygodniu Tak jak odpisałem wyżej, załatwmy wcześniej, może będzie taniej. Wiem, że moi znajomi zamawiając prom na koniec stycznia w zeszłym roku płacili 30% mniej jak my później, lepiej nadwyżkę wydać na bardziej przyjemne rzeczy Też nocnym z kajutami? Z tego co widzę to ceny tych sobotnich kursów niewiele się zmieniają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zapytam w tym wątku bo nie mogę znaleźć. Remek założył kiedyś temat, przy okazji pierwszych wyjazdów forumowych, co warto/co trzeba zabrać na wyjazd wędkarski do Szwecji. Taki poradnik z komentarzami. Czy ktoś mógłby wspomóc mnie linkiem? Nie mogę tego znaleźć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 http://jerkbait.pl/topic/1828-przewodnik-w%C4%99dkarza-szkierowego/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Mam swoja wewnętrzną listę po kilku szkierowych wyjazdach. Wrzucę jak prywatne forum wyjazdowe będzie otwarte. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Na pewno ogórki trzeba zabrać nawet kosztem sprzętu [emoji39] POZDRAWIAM T 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 i sałatkę tuńczykową z fasolą, czosnkiem i ryżem.kiełbasę na grila, bo dni będą baaaardzo długiecztery echosondy i cztery podbierakipoza tym to już niewiele potrzeba Mam swoja wewnętrzną listę po kilku szkierowych wyjazdach. Wrzucę jak prywatne forum wyjazdowe będzie otwarte.my też mamy swoją po dwóch takich samych wyjazdach, chyba 8 pozycji. na miejscu nawet chemia do sprzątania się znajdzie. jest prawie wszystko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogu Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Hej. Widzę, że zapisy szybko poszły :-). Panowie, nie ma co tracić zatem czasu. Załatwiajmy formalności i kupujmy prom. Prośba żeby na mojego maila wysłać listę uczestników z adresem mailowym do każdego. Prześlę wtedy umowę. Co do promu to muszę wiedzieć ile aut i czy są jakieś powyżej 2 m. Bilety musimy załatwiać szybko bo ich ceny będą rosły na czerwiec. Mój mail: maciek@eventurfishing.plPozdrawiam i dziękuję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 OK, zatem proszę każdego o wrzucenie do mnie na priv:- imię, nazwisko- adres e-mail- tel. kom. do kontaktu (zrobię też grupę whatsapp)- miasto z którego zamierzacie startować- propozycję samochodu, jeżeli możecie się zadeklarować zrobię zbiorczą listę i prześlę niezwłocznie do Macieja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Poszło. Kartę EKUZ załatwiajcie już. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Poszło. Kartę EKUZ załatwiajcie już.trafiony zatopiony. Kończy mi się w maju 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Poszło. Kartę EKUZ załatwiajcie już.Też wysłałem/dzięki za przypomnienie. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Jest jeszcze chwila czasu, jak dopniemy kwestię umów i zaliczek zrobimy specjalny wątekMoże lepiej wcześniej zrobić?, ten wątek; w końcu wszyscy zdecydowani . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Może lepiej wcześniej zrobić?, ten wątek; w końcu wszyscy zdecydowani .Wystarczy zaprosić 4 osoby do Boren 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inzynieroneteu Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 OK, zatem proszę każdego o wrzucenie do mnie na priv:- imię, nazwisko- adres e-mail- tel. kom. do kontaktu (zrobię też grupę whatsapp)- miasto z którego zamierzacie startować- propozycję samochodu, jeżeli możecie się zadeklarować zrobię zbiorczą listę i prześlę niezwłocznie do Macieja Informacja wysłana. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Poszło i ode mnie.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Kartę EKUZ załatwiajcie już.pewnie w różnych miejscach różnie to wygląda, ale w zeszłym roku wyrobiłem kartę w 7 min. z czego 5 min. szedłem po schodach i korytarzach ale może oczywiście być różnie...Dzięki Andrzej za przypomnienie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 pewnie w różnych miejscach różnie to wygląda, ale w zeszłym roku wyrobiłem kartę w 7 min. z czego 5 min. szedłem po schodach i korytarzach ale może oczywiście być różnie...Dzięki Andrzej za przypomnienieJa załatwiam na odległość bo leniwy jestem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Ja załatwiam na odległość bo leniwy jestem Zajmuje to ok. 30sek. (mając profil zaufany (eGo) i wnioskując przez ePUAP) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 wysłałem dane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inzynieroneteu Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Poszło. Kartę EKUZ załatwiajcie już. A po co to jest ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) A po co to jest ? może się przydać jak cię szczupaki jak mnie pogryzą i trafisz na szwedzką izbę przyjęć, z ekuz - 100 koron, bez 2000-3000 koronubezpieczanie też załatwi sprawę, ale u mnie wystarczyła karta ekuz, wiec lepiej mieć to i to, tym bardziej, że wydają od ręki przy okienku NFZ EKUZ - Europejska Karta Ubezpieczenia Zdrowotnego Edytowane 22 Stycznia 2018 przez Jano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inzynieroneteu Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Już sprawdziłem w necie i wszystko jest jasne. to jest potwierdzenie twojego standardowego ubezpiecznia , ja i tak ubezpieczam się dodatkowo od innych spraw Ale dzięki za info PS. Mam nadzieję, że nie spotkasz w tym roku tego gryzącego szczupłego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Mam nadzieję, że nie spotkasz w tym roku tego gryzącego szczupłego hehe, ja również 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi