rd1_68 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Gorzej jak ten szczupak będzie jego szukał - bo dzieła nie dokończył 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Cieszy mnie bardzo, że zebrała się konkretna i dobrze zorganizowana ekipa, dobrze to rokuje na nasz wyjazd,bilety promowe zakupione więc... raczej nikt już się nie wycofa niektórzy koledzy nagle zwiększyli swoją aktywność na giełdzie, a ci co nie zwiększyli jeszcze myślą i pewnie zbierają kasę,a'propos, potrzebuję kij pod duże gumy, na naprawdę duże szczupaki... aaaa, OK, nie ten wątek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Przed chwilą był jeszcze (a może jest) fajny kij na naszej giełdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Przed chwilą był jeszcze (a może jest) fajny kij na naszej giełdzie tegoże at croixa zabrał też kolega co jedzie z nami na Boren:) a wcześniej ja łyknąłem batsona na rx7. Będzie na grubo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 tegoże at croixa zabrał też kolega co jedzie z nami na Boren:) a wcześniej ja łyknąłem batsona na rx7. Będzie na grubo Będzie grubo tylko z rybami, czy sprzętem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 od czegoś trzeba zacząć...tego StC widziałem od początku na giełdzie ale i tak nie zamierzałem brać... dla mnie z łódki to max 8' 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 ...tyle ma właśnie mój ostatni zakup 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Będzie grubo tylko z rybami, czy sprzętem o ryby się nie martwię. Oby tylko sprzęt podołał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Wierzę w Was i wasz sprzęt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 o ryby się nie martwię. Oby tylko sprzęt podołał Bardzo odważne stwierdzenie , życzę wam jak najlepiej, ale ja właśnie o ryby bym się martwił a nie o sprzęt - jak ryba jest to sprzęt nie ma tak naprawdę znaczenia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 I oby tylko wystarczyło "napojów" do oblewania tych sukcesów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 I oby tylko wystarczyło "napojów" do oblewania tych sukcesów Oni mogą u nas częściowa prohibicja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Bardzo odważne stwierdzenie , życzę wam jak najlepiej, ale ja właśnie o ryby bym się martwił a nie o sprzęt - jak ryba jest to sprzęt nie ma tak naprawdę znaczenia Też bym się martwił bardziej o ryby niż sprzęt. A jedziemy trzeci raz... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Też bym się martwił bardziej o ryby niż sprzęt. A jedziemy trzeci raz... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalka my też trzeci tratatata 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Wszystko zależy od tego , czego ktoś oczekuje . Jeden przelicza na ilość złowionych rybek , inni na wielkość itd. Znając ekipę , bawić się będą dobrze - na łódkach i w czasie kibicowania przed ekranem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius_2008 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Będę na Boren od 7 czerwca z ekipą więc pewnie spotkamy się na wodzie i może wymienimy doświadczenia wieczorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Będę na Boren od 7 czerwca z ekipą więc pewnie spotkamy się na wodzie i może wymienimy doświadczenia wieczorem...7 czerwca wieczorami to już będziemy dętki:) Na wodzie walcie do nas, coś poradzimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 7 czerwca wieczorami to już będziemy dętki:)<...>...bo to będzie już po prawie 5 dniach łowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 ..."łowienia" - "łojenia" ...różnica raptem dwie literki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Czyli wszystkie ryby będą już pokłute... POZDRAWIAM T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 chyba, wszystkie puszki i butelki "przekłute" dobra, koniec OT, bo potem za dużo sprzątania będzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Zobaczymy czy z tymi butelkami będziecie tak cwaniakować na miejscu. Po 12h na wodzie tylko do łóżka się chce:) mocne alkohole zawsze wracały że mną z wyjazdu. Piwa brakuje za to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius_2008 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 w czerwcu dzień nad Boren dość długi więc powinno starczyć na ryby i rozmowy o rybach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Oby nie wiało POZDRAWIAM T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 w czerwcu dzień nad Boren dość długi więc powinno starczyć na ryby i rozmowy o rybach! Może razem pociągniemy przynęty:) Oby nie wiało POZDRAWIAM T Musi trochę wiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi