Melanzyk Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 No niestety. Przegapiłem daty, że tak szybko trzeba się zdecydować na 100% i nie chciałem blokować.100% pewności czy mogę pojechać nie będę miał przez najbliższe 3 tygodnie, później jakby komuś coś wypadło to może się jeszcze załapie PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Serce boli,ale jednak odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek13 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Miłe zaskoczenie z samego rana :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Miłe zaskoczenie z samego rana :-) To dawaj na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
este Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Jacek13 witamy na pokładzie... Stena Line ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Zmienia się to szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Wygląda na to że mamy ekipę w komplecie, wszyscy z listy głównej potwierdzili chęć wyjazdu 1. milupa2. Sebalos3. Wuran4. este5. Wojtek146. Hubertus7. xenon8. The Kingfisher9. Alaryk10. DanekM11. Richi 5512. Jacek13Lista rezerwowa:13. Rodu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Gdyby coś wydarzyło się przez kolejne 4 dni do piątku to potwierdzam i ja chęć wyjazdu .Nie będzie mnie służbowo i brak kontaktu -są miejsca , gdzie nie ma zasięgu telefonu i internetu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Robert, napisz mi na priv gdzie jest takie miejsce. Są takie chwile, że chętnie bym się tam wybrał [emoji6] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Na Słowacji przy ukraińskiej granicy w lesie w górzystym terenie -wiele takich miejsc tam jest . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Ja miałem taką metę nad jeziorem Łajs. Po internet szło się na górkę a z telefonem na pomost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Jak przyjadę do PL i korzystam z "łoramingu" to tak mam. Taka sieć macierzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Robert, napisz mi na priv gdzie jest takie miejsce. Są takie chwile, że chętnie bym się tam wybrał [emoji6]Na Bemowie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Na Bemowie Potwierdzam, zadupie straszne, gołębie się gubią, nie mówiąc już o zasięgu internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Pacie plusa za kajak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Można się jeszcze dopisać na listę rezerwową? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Mówisz i masz Można się jeszcze dopisać na listę rezerwową? 1. milupa2. Sebalos3. Wuran4. este5. Wojtek146. Hubertus7. xenon8. The Kingfisher9. Alaryk10. DanekM11. Richi 5512. Jacek13Lista rezerwowa:13. Rodu14. Kefaspirit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Niestety, ale chyba muszę zrezygnować z wyprawy , tak że proszę osoby z listy rezerwowej o kontakt w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Niestety, ale chyba muszę zrezygnować z wyprawy , tak że proszę osoby z listy rezerwowej o kontakt w tej sprawie. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 No to chodzi o mnie -zgłaszam się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 No to mamy zmianę w składzie, witamy Rodu witamy na pokładzie 1. milupa2. Sebalos3. Wuran4. este5. Wojtek146. Hubertus7. xenon8. The Kingfisher9. DanekM10. Richi 5511. Jacek1312. RoduLista rezerwowa:13. Kefaspirit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Warto było czekać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Nikomu źle nie życze, ale jakby komuś z listy coś jednak wypadło to ja jestem zwarty i gotowy.???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Teraz dopiero dostsłem potwierdzenie, proszę o wpisanie na listę rezerwową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 1. milupa2. Sebalos3. Wuran4. este5. Wojtek146. Hubertus7. xenon8. The Kingfisher9. DanekM10. Richi 5511. Jacek1312. RoduLista rezerwowa:13. Kefaspirit14. Wojciech1919 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi