rd1_68 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 (edytowane) Z Alarykiem się już rozliczyłem , teraz czekam na ,,cesję" umowy-Jarek(Alaryk) ma to załatwić z Eventurem. Edytowane 17 Czerwca 2018 przez Rodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogu Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Witajcie, właśnie wróciłem po tygodniu na Ronneby. Była po prostu rewelacja. W pojedynkę ponad 100 ryb, z czego 4 ponad metr i kilkanaście ponad 90 cm. Wszystkie grube, nabite i mega silne. Właściwie to nigdy szczupaków na takim powerze nie łowiłem. Jak na sterydach. Bliżej wyjazdu opiszę Wam dokładnie jak/gdzie łowić i zrobię mapę miejsc, które teraz mi się najlepiej sprawdziły. Pozdrówki, Maciej z Eventur Edytowane 19 Czerwca 2018 przez rogu 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzypek Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 zazdroszczę ale termin nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Czekam Panowie z niecierpliwością na relację. Właśnie dostałem taki wyjazd w to miejsce na urodziny w terminie październikowym i muszę wiedzieć w co się zbroić :):)Piszcie na bieżąco całą prawdę i tylko prawdę dziękii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Fajny prezent dostałeś - będziemy pisać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Jak zasięg pozwoli to będzie relacja na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 To już dziś Dokładnie po miesiącach oczekiwania nadszedł ten czas, dziś pakujemy się i jedziemy do Gdyni, skąd wpływamy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorupa13 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Powodzenia Panowie . @DanekM nie przynieś mi wstydu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Niecierpliwie czekamy na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Ja również czekam i życzę powodzenia.Ciekawi mnie co tym razem Szkiery przyniosą.My za tydzień na Boren we 4 ruszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Ja za rok się wybieram ale już ze swoja łodzią. Złamania !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Ekipa czeka na prom milupa przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 (edytowane) Piotrek, czekamy na codzienna relacje znad wody. Powoli robię selekcje przynęt bo tydzień o tej porze będę stał w tym samym miejscu co Wy teraz Edytowane 14 Września 2018 przez lukson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Pierwszy dzień rozruchowy za nami, mieliśmy burzę, grad, biały szkwał i lampę. Pierwsze ryby złowione, na razie największy szczupak przypadł Hubertusowi 93cm milupa przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 chłopaki łowić i dawać zdjęcia czekamy z niecierpliwością na relacje i zazdrościmy wyjazdy, pozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Świetne te foty z tęczą!Piotrkowe pierzaki działają widzę.Brawo Wy! PS. A co to za środkowy palec na 3 zdjęciu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Świetne te foty z tęczą!Piotrkowe pierzaki działają widzę.Brawo Wy! PS. A co to za środkowy palec na 3 zdjęciu...? Jak to co? Pozdrowienia dla kolegów z forum ze Szwecji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Dzisiejszy dzień przyniósł kilka ryb 90+, sporo mniejszych ryb. Większość ryb skusiła się na Pig Shad juniora, dobrą robotę zrobiły też wahadła Igora Olejnika.Ryby są średnio aktywne, sporo pustych brań bez wykończenia. milupa przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Świetne te foty z tęczą!Piotrkowe pierzaki działają widzę.Brawo Wy! PS. A co to za środkowy palec na 3 zdjęciu...? Jano, to nie mucha, tylko blacha Igora z chwostem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Jak tam dzisiaj Panowie? Na co brały? Bo z pewnością coś połowiliście. A jak warunki socjalne i tematy organizacyjne. Człowiek ciekawy co by mądrym po szkodzie nie zostać za miesiąc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Dzisiejszy dzień przyniósł niektórym wiele ryb, a innym mnóstwo brań i rozczarowań.Ryby do 15-tej były nieaktywne, dopiero po tej godzinie zaczęły się brania, choć z zacięciem było dużo problemów i udawało się wyjąć jedną na kilka ryb.Była też wycieczka do Biltemy po akumulator, oczywiście przy takiej okazji był y odwiedziny w sklepie wędkarskim P.S. Ja zaliczyłem rekord okonia, tak małego jeszcze w życiu nie złapałem. milupa przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Jak tam dzisiaj Panowie? Na co brały? Bo z pewnością coś połowiliście. A jak warunki socjalne i tematy organizacyjne. Człowiek ciekawy co by mądrym po szkodzie nie zostać za miesiąc .Socjal przyzwoity, domki są nowe z pełnym wyposażeniem.Łódki z silnikami 25hp i dziobowymi elektrykami, do pomostu jest kilkadziesiąt metrów. Co do przynęt to dalej Pigi junior królują. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
este Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 U nas na łodzi królowała spin tuba, kolor czarno-czerwono-żółty????A bliskość wody wygląda tak: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Wczorajsza pogoda spowodowała że zabrakło sił na pisanie relacji, dlatego dziś nadrabiam zaległości.Wczoraj cały dzień mieliśmy lampę i flaute królował krem 50+ , ryb było średnio ale znowu pojawiły się takie 90+.Były też przygody jak utopiony iPhone czy wystrzelona kamizelka Dzisiejszy dzień też przyniósł słońce ale też wiatr, początkowo słaby ale później przybrał na sile.Popołudniu fala była ciężka do przejścia, ekipa która wybrała się łowić w okolicach Karlskrony wracała pod fale 1,5 metra.Rybnie było całkiem nieźle po kilkanaście kilkadziesiąt ryb na łódź.Pojawiły się też pierwsze okonie w tym całkiem fajny 44 cm. milupa przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Kolejny dzień za nami, przyniósł sporo brań i holi ryb. Królowały niewielkie przynęty, co poskutkowało przyłowami okoni, dziś złowilismy ich najwiecej, a okoń Danka był wisienką na torcie.Wiatr coraz mocniej nam daje popalić, prognozy na jutro są mało optymistyczne. milupa przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi