Jano Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Panowie, walczcie do końca ile się da, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
este Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Walka się opłaciła... ???? szczegóły pewnie napisze Piotrek wieczorem.A może sam autor tej walki coś dopisze ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Ładnie łowicie☺.Mam wiadomości z Gryt i Św.Anny.Tam jest nie ciekawie,dobrze bierze okoń,szczupak nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 @Danek gratuluje. Do zobaczenia 13 października :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 no to jedziemy z fotami... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Coś z fotkami nie tak, u mnie się nie otwierają. Jak u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Ja tam fotki widzę ale faktycznie coś nie tak, bo ryb brak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Nie widać fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Ja widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot11 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 U mnie wszystko ok. Tylko jakoś ryb nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 (edytowane) Trochę o pogodzie.Początek to cztery pory roku,lampa,flauta,pralka z gradem i silnym wiatrem.Później ponownie lato i flauta.Woda 15 stopni na koniec w szkierze i na otwartym morzu 12 W powiększeniu widać spadający grad Edytowane 23 Września 2018 przez Sebalos 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 To chyba chmura szelfowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Coś z fotkami nie tak, u mnie się nie otwierają. Jak u was? Nie widać fotek?Ja fotek nie widzę, a wcześniejsz bez problemu. Nie otwierają się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Trochę o pogodzie.Początek to cztery pory roku,lampa,flauta,pralka z gradem i silnym wiatrem.Później ponownie lato i flauta.Woda 15 stopni na koniec w szkierze i na otwartym morzu 12 W powiększeniu widać spadający gradTo samo tutaj. Może międzygalaktyczne połączenie zawiodło, albo - teoria spiskowa - TO NIE SĄ TWOJ ZDJĘCIA i ze względu na prawa autorskie ich publikacja została zablokowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Sprawdź w innej przeglądarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Sprawdź w innej przeglądarce"błogosławieni, którzy nie widzieli a uwierzyli" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) No dobra, czy oprócz kilku ładnych widoczków od Seby coś, ktoś, o meritum wyjazdu, czy tak ani me ani be, ani kukuryku . Relacja "on line" też po trzech dniach zdechła jakby Szwecję przenieśli w inny wymiar. Edytowane 24 Września 2018 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 No dobra, czy oprócz kilku ładnych widoczków od Seby coś, ktoś, o meritum wyjazdu, czy tak ani me ani be, ani kukuryku Będzie, tylko dajcie wrócić do żywych.Trzeba się odkopać po powrocie i pojawi się artykuł. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Piotrek a jak temperatura wody? U mnie dopiero zaczyna spadać i w zeszły weekend miała 14C i coś się ruszyło. Jak było okno to połapałem ale po 1 godzinie zabawy nastała cisza z braniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Od 14,7 do 17 stopni w zatokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Piotrek a jak temperatura wody? U mnie dopiero zaczyna spadać i w zeszły weekend miała 14C i coś się ruszyło. Jak było okno to połapałem ale po 1 godzinie zabawy nastała cisza z braniami. Mieliśmy podobnie , godzina brań i posucha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Moja strategia na jesienne mamusie to konsekwentne obławianie wybranego miejsca. Nie zależy mi już tak mocno na ilości szczupaków - czekam na tą jedna chwilę W zeszłą sobotę 5 godzin biczowania tej samej zatoki, napłynięcie, dryf, napłyniecie dryf, itd. W pewnym momencie zaskoczyły i kilka fajnych ryb wyjechało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Moja strategia na jesienne mamusie to konsekwentne obławianie wybranego miejsca. Nie zależy mi już tak mocno na ilości szczupaków - czekam na tą jedna chwilę W zeszłą sobotę 5 godzin biczowania tej samej zatoki, napłynięcie, dryf, napłyniecie dryf, itd. W pewnym momencie zaskoczyły i kilka fajnych ryb wyjechało. Coraz więcej ludzi stosuje tą metodę i jest skuteczna . Jednak ma pewna wadę - tylko dla cierpliwych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Temperatura wody była taka że osobiście brałem dwa razy kąpiel w ciagu dnia w morzu w szkierze.I nie jestem morsem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi