milupa Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Lista zgłoszonych uczestników: 1. milupa 2. Godski 3. Sebo 4. Sebalos 5. Wuran 6. este 7.radekc1991 8.Wojtek14 9.Hubertus 10. xenon 11. The Kingfisher 12. Alaryk Lista rezerwowa: 13. SzymusS 14.DanekM 15. Apisfisha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Graty. Ale chyba zapisy zaczęły się od 21.59 a nie 22.00 Tak wygląda działanie z komórki, właśnie wróciłem z wyjazdu i bałem się że nie zdążę to szykowałem się po drodze z komórki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ale poszło 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Lista zgłoszonych uczestników:1. milupa2. Godski3. Sebo4. Sebalos5. Wuran6. este7.radekc19918.Wojtek149.Hubertus10. xenon11. The Kingfisher12. Alaryk Lista rezerwowa: 13. SzymusS14.DanekM15. Apisfisha 16.Richi 55 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 (edytowane) Przypomnieliście mi czasy kolejek nocnych i list społecznych ..."pyrtko a dynamicko"...!!! Edytowane 23 Stycznia 2018 przez BOB1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Niech Eventur szykuje drugi turnus jak na koloniach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Poproszę na liste w razie anulowania pierwszego czytania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Niech Eventur szykuje drugi turnus jak na koloniach.Tak dobra oferta to (raczej) dopiero za rok się trafi Zaskoczyliście mnie, bardzo pozytywnie mnie zaskoczyliście, tempo składania ofert jak przy zakupach nowego modelu Stelli Lista zgłoszonych uczestników: 1. milupa2. Godski3. Sebo4. Sebalos5. Wuran6. este7. radekc19918. Wojtek149. Hubertus10. xenon11. The Kingfisher12. Alaryk Lista rezerwowa: 13. SzymusS14. DanekM15. Apisfisha 16. Richi 55 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Tak wygląda działanie z komórki, właśnie wróciłem z wyjazdu i bałem się że nie zdążę to szykowałem się po drodze z komórki. Rozumiem. Zobaczymy co wyjdzie. Czasem Ci, którzy zapisują się pierwsi z różnych przyczyn muszą zrezygnować. Może się załapię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 (edytowane) Tak dobra oferta to (raczej) dopiero za rok się trafi Zaskoczyliście mnie, bardzo pozytywnie mnie zaskoczyliście, tempo składania ofert jak przy zakupach nowego modelu Stelli Lista zgłoszonych uczestników: 1. milupa2. Godski3. Sebo4. Sebalos5. Wuran6. este7.radekc19918.Wojtek149.Hubertus10. xenon11. The Kingfisher12. Alaryk Lista rezerwowa: 13. SzymusS14. DanekM15. Apisfisha 16. Richi 5517. Sebalos To jest dwóch Sebalosów? :D A, bo mnie skołował i nie zauważyłem Już poprawiłem listę. Edytowane 23 Stycznia 2018 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ja znowu z Wami nie połowię , ale może wypije piwo na promie bo 15-go zaczynam swój turnus na Św. Annie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Jechałem dopiero pendolino z Krakowa i przy tych zapisach to ślimak. Na serio to miałem obawy że będę miał opóźnienie pociągu, a w nim internet jest fatalny ale udało się zdążyć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 (edytowane) Haha Janusz mój żart wziął na poważnie,prosze o wykreślenie mojej 2 osoby z listy rezerwowej Edytowane 23 Stycznia 2018 przez Sebalos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Sorrka że tak od razu.Pytanko odnośnie promu kto jak woli płynąć dziennym czy nocnym?Osobiście jestem za nocnymi[więcej czasu do łowienia :] ale dostosuję się do większości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Jeżeli ktoś z listy podstawowej jest pewny swojego udziału na 100% to proszę o przysłanie do mnie na priv: - imię, nazwisko - adres e-mail - tel. kom. do kontaktu (zrobię też grupę whatsapp) - miasto z którego zamierzacie startować - propozycję samochodu, jeżeli możecie się zadeklarować zrobię zbiorczą listę i prześlę niezwłocznie do Macieja żeby przygotował umowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Brawo koledzy! Znów fajna ekipa, zapowiada się dobry wyjazd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Sorrka że tak od razu.Pytanko odnośnie promu kto jak woli płynąć dziennym czy nocnym?Osobiście jestem za nocnymi[więcej czasu do łowienia :] ale dostosuję się do większości.Sprawdziłem ceny i godziny promów, najkorzystniejsze dla nas będzie w tamtą nocnym, a powrót dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 (edytowane) No nie! wracajcie nocnym to "omówimy" wyniki Dzienny o której wypływa? Edytowane 23 Stycznia 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Sprawdziłem ceny i godziny promów, najkorzystniejsze dla nas będzie w tamtą nocnym, a powrót dziennym.Zgoda z mojej strony. Imprezka w klubie zawsze lepsza w drodze do Szwecji niźli przy powrocie. Coś na ten temat wiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Vegas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Byle byś się do rana odnalazł w swojej kajucie i zdążył na zjazd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Nocny i powrót dzienny super opcja :] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Byle by się w ogóle odnalazł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Byle byś się do rana odnalazł w swojej kajucie i zdążył na zjazd...Hehe skąd to znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Byle byś się do rana odnalazł w swojej kajucie i zdążył na zjazd... Byle by się w ogóle odnalazł Hehe skąd to znamy Dobra, dobra. Vegas lepiej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi