rd1_68 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Proszę o wpisanie na listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 1. milupa2. Sebalos3. Wuran4. este5. Wojtek146. Hubertus7. xenon8. The Kingfisher9. Alaryk10. DanekM11. Apisfisha 12. Richi 55 Lista rezerwowa: 13. Tomek B.14. Melanzyk15. Frogerset16. havy17. Jacek1318. Rodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Se nie zasubskrybowalem watku a tu takie numery Aha, i zadne zaslugi i zadne lepsze traktowanie Z przyczyn osobistych jestem zmuszony zrezygnować z wyjazdu.Z bólem serca zwalniam miejsce kolejnej osobie z listy rezerwowych. Sebo, miales ze mna na lodce lowic PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Melanżyk myślałeś że to sie samo dzieje? Jezdzi ekipa od adresu do adresu i tłumaczy grzecznie że dopóki nie wjedziesz na liste oficjalną to będzie co chwile ktoś musiał odpaść Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Jeziorm 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 1. milupa2. Sebalos3. Wuran4. este5. Wojtek146. Hubertus7. xenon8. The Kingfisher9. Alaryk10. DanekM11. Richi 5512. Tomek B.Lista rezerwowa:12. Melanzyk13. Frogerset14. havy15. Jacek1317. Rodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Se nie zasubskrybowalem watku a tu takie numery Aha, i zadne zaslugi i zadne lepsze traktowanie Sebo, miales ze mna na lodce lowic PozdrM Melanzyk wskakujesz na listę główną 1. milupa2. Sebalos3. Wuran4. este5. Wojtek146. Hubertus7. xenon8. The Kingfisher9. Alaryk10. DanekM11. Richi 5512. Melanzyk Lista rezerwowa: 13. Frogerset14. havy15. Jacek1317. Rodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 No to ekipa wyjazdowa odwołana???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Maciek, na wyprzedaży garażowej możesz kupić kilka przynęt...bo na co Ty będziesz tam łowił?! Edytowane 31 Stycznia 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Melanzyk wskakujesz na listę główną (...) No coś tak czułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 No to ekipa wyjazdowa odwołana????Nie sądzę, jakoś mamy się dobrze choć w zmienionym składzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Nie sądzę, jakoś mamy się dobrze choć w zmienionym składzie.Piotrze, tu raczej chodzi o coś innego Melanżyk myślałeś że to sie samo dzieje? Jezdzi ekipa od adresu do adresu i tłumaczy grzecznie że dopóki nie wjedziesz na liste oficjalną to będzie co chwile ktoś musiał odpaść 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Piotrze, tu raczej chodzi o coś innego Ok, ostatnio tyle się u mnie dzieje że nie nadążam za bardzo. Czekam na info od Melka i czas to wszystko dopiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluton Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Melanżyk myślałeś że to sie samo dzieje? Jezdzi ekipa od adresu do adresu i tłumaczy grzecznie że dopóki nie wjedziesz na liste oficjalną to będzie co chwile ktoś musiał odpaść Czy z uwagi na skuteczność powyżej opisanego procesu, kolega Melanżyk nie mógłby zapisać się na wyjazd nad Boren? Jestem tam pierwszy na liście rezerwowej i... Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Pluton 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Czy z uwagi na skuteczność powyżej opisanego procesu, kolega Melanżyk nie mógłby zapisać się na wyjazd nad Boren? Jestem tam pierwszy na liście rezerwowej i... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Czy z uwagi na skuteczność powyżej opisanego procesu, kolega Melanżyk nie mógłby zapisać się na wyjazd nad Boren? Jestem tam pierwszy na liście rezerwowej i... ha ha ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Panowie, Melanzyk nie da rady pojechać więc znowu mamy zmianę 1. milupa2. Sebalos3. Wuran4. este5. Wojtek146. Hubertus7. xenon8. The Kingfisher9. Alaryk10. DanekM11. Richi 5512. FrogersetLista rezerwowa:13. havy14. Jacek1315. Rodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
este Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Ja już się nie przesiadam???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Panowie, Melanzyk nie da rady pojechać więc znowu mamy zmianę 1. milupa2. Sebalos3. Wuran4. este5. Wojtek146. Hubertus7. xenon8. The Kingfisher9. Alaryk10. DanekM11. Richi 5512. Frogerset Lista rezerwowa: 13. havy14. Jacek1315. Rodu Jako że nie mam odpowiedzi od Frogerseta,a się loguję to mam prośbę do kolegów z listy rezerwowej, niech tu napiszą czy podtrzymują chęć wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek13 Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Jasne że tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Zwalniam miejsce na liście wyjazdowej. Powodzenia i czekamy na relacje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Jasne że tak To już jesteś blisko, czekamy na odpowiedź @havy 1. milupa2. Sebalos3. Wuran4. este5. Wojtek146. Hubertus7. xenon8. The Kingfisher9. Alaryk10. DanekM11. Richi 5512. havy Lista rezerwowa: 13. Jacek1314. Rodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek13 Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Poczekam, co zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Blisko już 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Panowie dajcie mi jeszcze godzinę, negocjuję,ale warunki są ciężkie.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Panowie dajcie mi jeszcze godzinę, negocjuję,ale warunki są ciężkie....Ja na zeszły wyjazd dostałem warunek 2 tygodni na Kanarach, ostatecznie wynegocjowalem Grecję 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi