Skocz do zawartości

Wyjazd do Szwecji na dużo dużych szczupaków - Archipelag Ronneby - 15-22.09.2018 r.

milupa

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę  o pogodzie.Początek to cztery pory roku,lampa,flauta,pralka z gradem i silnym wiatrem.Później ponownie lato i flauta.Woda 15 stopni na koniec w szkierze  i na otwartym morzu 12

IMG_1645.jpg

IMG_1644.jpg

IMG_1512.jpg

IMG_1520.jpg

IMG_1514.jpg

W powiększeniu widać spadający grad

Edytowane przez Sebalos
  • Like 7

Trochę  o pogodzie.Początek to cztery pory roku,lampa,flauta,pralka z gradem i silnym wiatrem.Później ponownie lato i flauta.Woda 15 stopni na koniec w szkierze  i na otwartym morzu 12

IMG_1645.jpg

IMG_1644.jpg

IMG_1512.jpg

IMG_1520.jpg

IMG_1514.jpg

W powiększeniu widać spadający grad

To samo tutaj. Może międzygalaktyczne połączenie zawiodło, albo - teoria spiskowa - TO NIE SĄ TWOJ ZDJĘCIA i ze względu na prawa autorskie ich publikacja została zablokowana ;)

No dobra, czy oprócz kilku ładnych widoczków od Seby coś, ktoś,  o meritum wyjazdu, czy tak ani me ani be, ani kukuryku :ph34r:. Relacja "on line" też po trzech dniach zdechła jakby Szwecję przenieśli w inny wymiar. :unsure:

Edytowane przez slawek_2348

Moja strategia na jesienne mamusie to konsekwentne obławianie wybranego miejsca. Nie zależy mi już tak mocno na ilości szczupaków - czekam na tą jedna chwilę :) 

W zeszłą sobotę 5 godzin biczowania tej samej zatoki, napłynięcie, dryf, napłyniecie dryf, itd. W pewnym momencie zaskoczyły i kilka fajnych ryb wyjechało. 

Moja strategia na jesienne mamusie to konsekwentne obławianie wybranego miejsca. Nie zależy mi już tak mocno na ilości szczupaków - czekam na tą jedna chwilę :)

W zeszłą sobotę 5 godzin biczowania tej samej zatoki, napłynięcie, dryf, napłyniecie dryf, itd. W pewnym momencie zaskoczyły i kilka fajnych ryb wyjechało. 

Coraz więcej ludzi stosuje tą metodę i jest skuteczna . Jednak ma pewna wadę - tylko dla cierpliwych .