Skocz do zawartości

Wędki mi się zachciało

DawidGno

Rekomendowane odpowiedzi

zarąbiste zdjęcie :)

Super robota , gratulacje 

Widziałem gdzieś na forum ten sam blank nabity na jakieś "korki od gąsiora" :) z podobnym uchwytem,  ale twoja praca jest wyśmienita , gratulacje bo w tak cieniutkim blanku trudno zachować właściwe proporcje a tobie się to znakomicie udało .

Edytowane przez mrWhite7

Bardzo ładnie to wygląda bo ma śliczną sportową linię czyniącą z tej wędki nowoczesny minibolid F1 :)  Górrna pianka robi wrażenie jakby była zintegrowana z uchwytem co własnie czyni tą sportową linię a dolny rear świetnie i nowocześnie profilowany jest jej dopełnieniem .Dobrze że nie ociachałeś pianki bo masz bardzo wysmakowaną wędeczkę a nie patyk z nadzianymi spławikami szczupakowymi na żywca raczej starej daty i nad  nimi "wkomponowany" uchwyt   :ph34r:

Perfekcyjnie jest to zestrojone oraz bardzo ładnie dobrane proporcje długości rękojeści do długości i  c.w. blanku

Edytowane przez mrWhite7

Bardzo ładnie to wygląda bo ma śliczną sportową linię czyniącą z tej wędki nowoczesny minibolid F1 :) Górrna pianka robi wrażenie jakby była zintegrowana z uchwytem co własnie czyni tą sportową linię a dolny rear świetnie i nowocześnie profilowany jest jej dopełnieniem .Dobrze że nie ociachałeś pianki bo masz bardzo wysmakowaną wędeczkę a nie patyk z nadzianymi spławikami szczupakowymi na żywca raczej starej daty i nad nimi "wkomponowany" uchwyt :ph34r:

Perfekcyjnie jest to zestrojone oraz bardzo ładnie dobrane proporcje długości rękojeści do długości i c.w. blanku

Tak czytam te Twoje posty i widzę, że Ty jesteś "mistrzem świata" :D . Nic nie dasz sobie powiedzieć nikomu, liczy się tylko Twoja racja, Ty montujesz najlepsze kije i najlepiej znasz się na wszystkim. Robisz podjazdy do pewnej osoby, przy każdej nadarzającej się okazji, bez uzasadnienia. Słuchaj, te "spławiki, czy jakieś "korki od gąsiora", jak to mądrze wymyśliłeś, właśnie takie miały być. Że Tobie się coś nie podoba, to nie znaczy, że musisz być złośliwy dla osoby, która wędkę montowała. Wędka była zamówiona i została wykonana w 110%, za co bardzo dziękuję raz jeszcze. Troszkę luzu by Ci nie zaszkodziło. Ciach.

P.S. Przepraszam @DawidGno, że napisałem w Twoim wątku, ale nie mogłem tego tak zostawić, musiałem. Super wykonany kij, tak trzymaj.

Edytowane przez Acho
  • Like 2

Kolego szanowny nie jestem ani mistrzem świata ani nie robię najlepszych wędek ,ani moja racja nie jest mojsza i najlepsza ,nie znam się ponadto najlepiej na wszystkim .Po prostu wyrażam swoją i tylko swoją opinię na różne tematy dotyczące RB i mam na to wy....ne czy to się komuś podoba czy nie! Nigdzie ponadto nie pisałem że moje to jedynie najlepsze najładniejsze,i najbardziej gustowne, więc nie zarzucaj mi czegoś czego nie napisałem ,powiedziałem lub zrobiłem , no chyba że jest to manipulacja .Do manipulacji już się przyzwyczaiłem ale sprawy prostuję   Po to jest forum aby wyrażać swoje opinie na temat RB czy  według ciebie można wyrażać tylko opinie pochlebne ? .Dla mnie praca Dawida jest perfekcja i tak to oceniam .Jeżeli uważasz że wędka (" z nadzianymi spławikami ") podoba ci się to moja opinia nie powinna cię obchodzić .Najważniejsze że tobie się podoba i tyle .Piszesz o złośliwości, chyba wyczytałeś coś czego ja nie napisałem, więc uważnie przeczytaj i potem sprawiedliwie oceń. Klient zamawia  monter montuje więc skoro jest to wędka na zamówienie świadczy raczej o zamawiającym niż o monterze . 

No kijek ukończony , zastosowałem przelotki jednostopkowe PB Minima 9+szczyt . Kija trzeba się nauczyć gdyż , na początku rzucałem pod nogi ale z minuty na minute rzuty były dłuższe . Podczas testów uwiesił się szczupły 40cm - to muszę powiedzieć wygięcie totalne ! Dzisiaj do kompletu doszła szpulka z JP , myślę że rzuty się wydłużą bo puki co poniżej 20m latały wabiki. Jeszcze muszę się do mister Matusiaka ładnie uśmiechnąć o jakieś knoby bo te się lepią powoli i będzie gitara ^_^ tylko że ten ma pełną skrzynkę i ni jak mu PW podesłać ;/

Edytowane przez DawidGno