Krzysiek_W Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Szukam takiej która ma opcję na noc a najlepiej gdyby jeszcze robiła tył. Oczywiście jak najtaniej. Koniecznie z wejściem USB. Nie wiem co wybrać bo tego jest więcej niż modeli chińskich młynków .Jeśli używacie i możecie polecić (lub odrwrotnie) jakiś model to proszę podzielcie się opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 A ja tak z ciekawosci. Jakie to ma praktyczne zastosowanie?Kiedyś widziałem autko z kamerką, która pokazywała za autem to, czego nie było widać w lusterkach. W policji pracujesz czy co :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 W policji? To bym miał służbową . Widziałem scenkę na ulicy kiedy jeden z uczestników kolizji udowodnił swoją niewinność. Drugi bezczelnie kłamał. Aż przystanąłem z wrażenia i chwilę obserwowałem. No i zapragnąłem taką mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=EYff4Hk_irM Idealnie ujęte zostało zastosowanie kamerki w praktyce, oczywiście podejrzewam że na odjechaniu osobówki się nie skończyło. Krzysiek poszukaj tego pod nazwą ,,rejestrator trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 HehMiałem identyczną sytucję, kropka w kropkę ta samą, tylko facet mnie wziął z lewej mańki, torowiskiem pod prąd...Toczka w toczkę to samo, ruszanie, po heblach, etc.cała historia zacytowana:Miałem kolesia, który na chama wyprzedził mnie torowiskiem, zajechał droge, po heblach, start, po heblach i tak kilka razy. Prawie sie rozbiłem, by nie zabić kretyna - rozpędzone 2,5 tony z trzepakiem z 5mm stali na przedzie, a kolo w deawoo małym.Wyskakuje ze środka dres i do mnie z ryjem i łapami, ze mu drogę blokuję i powoli jadę i auto mu rozbiłem (nawet nie tknięty, z resztą, jakbym w niego landem wpadł to by o własnych siłach nie wyszedł...). Oba auta w poprzek drogi - on zajechał mi droge, ja po poślizgu jestem postawiony bokiem na torowisku. Wrzaski, krzyki, ciśnienia, dopóki nie podjechał człowiek, który całe to zajście obserwował z drugiej strony ulicy. Pojawił się kolejny świadek, wezwana policja, facet uciekł z miejsca prawie-że wypadku. Policmajstry spisali zeznanie moje, żony, świadków, zabezpieczyli monitoring w tym miejscu, wypisali jakies spowodowanie zagrożenia kolizją, groxby karalne, naruszenie nietykalności osobistej. Na wszystko 4 świadków, w tym dwóch zupełnie nie związanych z nami. Plus monitoring miejski. Rysopis, zdjęcie auta i rejestracji komórką.Sprawa umorzona z braku dowodów...Witamy w PL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Sprawa umorzona z braku dowodów...Witamy w PL... To czego trzeba w takich sytuacjach trupów!!! skasowanych aut? ja pierdole co za kraj rzeczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Prawo jest pie...ęte. Ja parę lat temu straciłem wszystkie zniżki na AC. W nocy ktoś walnął mi samochód na parkingu, ale sprawca okazał się nieznany (sprawa umorzona). Auto miałem naprawione, ale zniżki znowu musiałem ciułać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Sądzę że o takie zastosowanie Ci chodzi http://www.youtube.com/watch?v=XasWNT_KVHs&feature=playe r_embeddedjeżdżąc sporo, sądzę że to przydatny gadżet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Teraz to i ja zachciałem mieć coś takiego .Gdzie, za ile, z czym to się je ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ja jak do tej pory prześledziłem portale aukcyjne. Ale właśnie... z czym to się je? Najchętniej to celowałbym w taką z małym wyświetlaczem do podglądu. No i nie mogę się czasem doczytać czy zapis jest bezpośrednio na pendrivie czy to służy tylko do zgrywania oraz 100 innych wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Sądzę że o takie zastosowanie Ci chodzi http://www.youtube.com/watch?v=XasWNT_KVHs&feature=playe r_embeddedjeżdżąc sporo, sądzę że to przydatny gadżet ja pierdziu, co za masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 http://kamery-samochodowe.pl/laox-dc33-p-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Odgrzewam kotleta.Przez dwa lata pewnie wiele się zmieniło.Ktoś się coś zna, coś może polecić, od jakiej kwoty zaczynają się sensowne kamerki?Budżet do 400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi