Skocz do zawartości

Kamera samochodowa

Krzysiek_W

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam takiej która ma opcję na noc a najlepiej gdyby jeszcze robiła tył. Oczywiście jak najtaniej. Koniecznie z wejściem USB. Nie wiem co wybrać bo tego jest więcej niż modeli chińskich młynków :unsure: .Jeśli używacie i możecie polecić (lub odrwrotnie) jakiś model to proszę podzielcie się opinią. :D

Heh

Miałem identyczną sytucję, kropka w kropkę ta samą, tylko facet mnie wziął z lewej mańki, torowiskiem pod prąd...

Toczka w toczkę to samo, ruszanie, po heblach, etc.

cała historia zacytowana:

Miałem kolesia, który na chama wyprzedził mnie torowiskiem, zajechał droge, po heblach, start, po heblach i tak kilka razy. Prawie sie rozbiłem, by nie zabić kretyna - rozpędzone 2,5 tony z trzepakiem z 5mm stali na przedzie, a kolo w deawoo małym.

Wyskakuje ze środka dres i do mnie z ryjem i łapami, ze mu drogę blokuję i powoli jadę i auto mu rozbiłem (nawet nie tknięty, z resztą, jakbym w niego landem wpadł to by o własnych siłach nie wyszedł...). Oba auta w poprzek drogi - on zajechał mi droge, ja po poślizgu jestem postawiony bokiem na torowisku. Wrzaski, krzyki, ciśnienia, dopóki nie podjechał człowiek, który całe to zajście obserwował z drugiej strony ulicy. Pojawił się kolejny świadek, wezwana policja, facet uciekł z miejsca prawie-że wypadku. Policmajstry spisali zeznanie moje, żony, świadków, zabezpieczyli monitoring w tym miejscu, wypisali jakies spowodowanie zagrożenia kolizją, groxby karalne, naruszenie nietykalności osobistej. Na wszystko 4 świadków, w tym dwóch zupełnie nie związanych z nami. Plus monitoring miejski. Rysopis, zdjęcie auta i rejestracji komórką.

Sprawa umorzona z braku dowodów...

Witamy w PL...

Ja jak do tej pory prześledziłem portale aukcyjne. Ale właśnie... z czym to się je? Najchętniej to celowałbym w taką z małym wyświetlaczem do podglądu. No i nie mogę się czasem doczytać czy zapis jest bezpośrednio na pendrivie czy to służy tylko do zgrywania oraz 100 innych wątpliwości. :D

• 2 lata później...