DP Fishing Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Cześć wszystkim. Długo zastawiałem się czy założyć własny wątek ale chęć wymiany doświadczeń wygrała. Przynęty zacząłem robić kilka lat temu. Zaczęło się od tuningu wirówek. Później zacząłem strugać woblery. W tym roku rozpocząłem przygodę z kogutami. I od nich zacznę. To pierwsza partia więc uwagi przyjmę z pokorą. Zdjęcia robione nocą następne będą lepsze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 I teraz naturalne piórka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) Na koguty nigdy nie łowiłem, ale ładne są! Może będzie trzeba zacząć...No i ubiegnę Janusza Witaj we własnym wątku. Edytowane 24 Stycznia 2018 przez LuNaTic 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 I kontrastowe zestawienia kolorów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) Na koguty nigdy nie łowiłem, ale ładne są! Może będzie trzeba zacząć...No i ubiegnę Janusza Witaj we własnym wątku.Napewno warto zacząć bo są dni kiedy kogut robi robotę. Moje zaczną łowić dopiero w czerwcu. Edytowane 24 Stycznia 2018 przez DP Fishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Troszkę cięższe... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) I kolejny mały secik. Edytowane 24 Stycznia 2018 przez DP Fishing 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Najpierw uwaga techniczna - wątek warto prowadzić po troszku, lecz konsekwentnie. Lepiej jest codziennie po jednym zdjęciu, niż jednego dnia wiele zdjęć i później długie milczenie A teraz, by zadość uczynić tradycji, witam cię w Twoim wątku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Również witam. Dziękuję za radę od teraz będę lepiej dozował uczucia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Teraz mała seria z oczkami. Raz,dwa, trzy kogut patrzy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 I ciemniejszy, naturalnie pióra. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Wreszcie mam chwilę dla siebie. Korpo i małe dziecko zabiją wolny czas.Moje zapasy się nieco uszczupliły więc ukręciłem co nieco. Kolor na dziś to wypłowiały seledyn i czerwony akcent. Zestawienie lubiane przez wszystkie ryby drapieżne. Bardzo lubiane przez okonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 (edytowane) Takie tam z pola walki. Niestety dziś brała sama młodzież. Na fotce nowa katapulta do gum i kogutów Kraag F. To model 7016 wzmocniony do 18lb przycięty do magicznej liczby 6'9. Blank bardzo mi podpasował. Świetnie przekazuje brania. Kij ma głębokie ugjęcie i dużo moooocy w dolniku. Nie miałem nawet jednego spadu. Edytowane 7 Lipca 2019 przez DP Fishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 14 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Odwiedziny nad płytszym zbiornikem. Tego dnia lepiej działały jaśniejsze przynęty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 W tym tygodniu nie udało mi się wyskoczyć nad wodę, ale wklejam taki uniwersalny secik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 (edytowane) Po kilku latach przerwy wróciłem do strugania. Klasyka gatunku lipa, drut przez całość i spraye. Nie jestem jakoś super uzdolniony plastycznie więc można się śmiać. Pierwsze próby oklejania tkaniną brokatową. Edytowane 13 Maja 2021 przez DP Fishing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Jeden moich z gliderów. Ten egzemplarz się udał i fajnie pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 13 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 (edytowane) Temat strasznie zaniedbany to wrzucę kilka moich brzydali Ten akurat malowany sparayami.Lipa, drut przez całość. Edytowane 13 Stycznia 2023 przez DP Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 13 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Mała ławica część oklejana tkaniną brokatową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 13 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 (edytowane) Duży swimbait. Pracuje ładnie waga 145 gram. Drut przez całość. Drewno lipa. Edytowane 13 Stycznia 2023 przez DP Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 (edytowane) Pierwsze odlewy za wzór posłużył model ulepiony z modeliny lub ciastoliny. Tak powstały moje wertyklane płotki. Edytowane 3 Lipca 2024 przez DP Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 (edytowane) Wyszły jak poniżej. Akurat z tego modelu jestem bardzo zadowolony. Mają około 11 cm i ważą około 25 gramów. Edytowane 3 Lipca 2024 przez DP Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 (edytowane) Nie udana seria krąpi. Nie potrafiłem uzyskać agresywnej pracy przy tych gabarytach.. Edytowane 3 Lipca 2024 przez DP Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi