smokwelski Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Rozumiem. I wcale nie uwazam ze chinskie maja same wady. Nie uwazam tez ze korrbka czy szpula do Stelli są warte swojej ceny. To juz inny temat. Calkowicie przyznaję rację tym ktorzy twierdza ze w kategorii jakosc/cena zauber bije stelle czy exista na głowę. Zastrzegalem to od początku. Ale obiektywizm warto zachować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Czemu ten biedny Zauber jest konfrontowany z każdym kołowrotkiem świata?Zaczynając od chińskich wynakazków a kończąc na stelli i exist....Chyba tylko z forsiakiem i saltigą nie miał pojedynku :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Rozumiem. I wcale nie uwazam ze chinskie maja same wady. Nie uwazam tez ze korrbka czy szpula do Stelli są warte swojej ceny. To juz inny temat. Calkowicie przyznaję rację tym ktorzy twierdza ze w kategorii jakosc/cena zauber bije stelle czy exista na głowę. Zastrzegalem to od początku. Ale obiektywizm warto zachować.Ale obiektywizm warto zachować....... [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Czemu ten biedny Zauber jest konfrontowany z każdym kołowrotkiem świata?Zaczynając od chińskich wynakazków a kończąc na stelli i exist....Chyba tylko z forsiakiem i saltigą nie miał pojedynku :-) Bo jak widać ma liczne grono nie tyle zadowolonych użytkowników, co chyba wyznawców, uznających że wytrzyma takie konfrontacje w kategoriach czysto technicznych i użytkowych. Wygrał z twinem to może poradzi sobie i z saltigą czy stellą sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 (edytowane) Panowie czy w Polsce można nabyć kolowrotek Penn z nowej serii Z bez kabłonkkka ? Edytowane 14 Lutego 2018 przez Dawid@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Czy ktoś wie czy jeszcze można dostać Jaxon ZX lub Spro Red Arc w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkiewicz Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Może nie tyle w dobrej cenie. Ale w ogóle żeby dostać.. Zobacz, jakby co, to spytaj. Może któryś ze sklepów potwierdzi dostępność.. http://tanie-wedkowanie.abc24.pl/default.asp?kat=-3&pro=528731 http://www.wedkarski.eu/product_info.php?cPath=60_87_356&products_id=963&osCsid=624992d04b9b280e38dd8aed94001fe8 http://www.samol.pl/pl/p/Kolowrotek-Jaxon-ZX-Machine-300/63839 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasperek Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Proszę was o opinie na temat kołowrotka Mistrall Amundsen. To kolowrotek z metalowym korpusem W cenie około 150 zł. Kategoria "kolowrotek dla ludu"... Dobre to czy kolejna wtopa podobna do Mikado Airspace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Kolejne wynalazki dociążone metalem:D Nomura isei/jeveco neverstop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Proszę was o opinie na temat kołowrotka Mistrall Amundsen. To kolowrotek z metalowym korpusem W cenie około 150 zł. Kategoria "kolowrotek dla ludu"... Dobre to czy kolejna wtopa podobna do Mikado Airspace?Amundson , zbiera dobre opinie , polecany w tych pieniądzach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasperek Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Jak można odczytać fd1020 jest nawet lepszy od tp. Rozmawiamy w wątku o metalowych korpusach Ja napisałem że metalowe D czy S to kołowrotki wielokrotnie droższe, a ta cena wynika m.in. z jakości użytych materiałów, w tym metalu korpusu. Tylko tyle. Relacje jakość/cena to inna beczka Jakiż to składni stopowy jest tak bardzo drogi, żeby cena gotowego wyrobu była kilkukrotnie wyższa? Złoto dodają???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WŁÓCZYKIJ* Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Hmm ciekawe , mój Amundson jest grafitowy - ktoś może potwierdzić tego aluminiowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Hmm ciekawe , mój Amundson jest grafitowy - ktoś może potwierdzić tego aluminiowego .Stare amundsony na pewno miały metalowe body. Kolega miał bodajże poniżej 2010 roku i była metalowa buda.Nowych nie znam pewnie potanili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Ja mam starego (a raczej obecnie ma go mój ojciec) i buda jest metalowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WŁÓCZYKIJ* Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Jak tak koledzy twierdzą to pewnie mają rację , miałem poprostu inne wyobrażenie o lekkim stopie aluminium (bardziej "gęstszym") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Ryobi metaroyal... Mam,posiadam, nie używam ;-), bo ma swoje zaszczytne miejsce w gablocie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasperek Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Słuchajcie a co z Ryobi Applouse? Dobre to? Ponoć metalowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Dobre to... mam chyba dziesięcioletniego i śmiga nadal.I starsze Spro Blu arct... Niedługo pełnoletnie będą. Bez zastrzeżeń. Model 2000 służył do wszystkiego.Ostatnio smarowanie robione oliwką do maszyn precyzyjnych. Zdejmuję szpulkę i na oś główną ... Maszyny do szycia też są taką oliwką smarowane i chodzą po kilkadziesiąt lat. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Też mam blue arc 7200, ostatnio kupiłem stradica fb ci4, ale testy fotelowe i konfontacje z daiwa bg i ww, wpłynęły na zwrot stradica. Blue arc nadal będzie robił robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 ecusima to jeszcze plastik, applause ma korpus metalowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Cormoran cor-a-nostra 94r.Obudowa full dur-aluminium.Model 25,przełożenie 5.2:1,łożyska 5szt lub 7szt.poj.0,25-100m, waga 275g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex71 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Max empire 2000 fd full metal ,posiada ktoś ten młynek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Kolejne wynalazki dociążone metalem:D Nomura isei/jeveco neverstop Body z profilu wygląda jak w Infinity Q XP Możesz napisać coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 bez bicia przyznam, ze nie czytalem calego watku. uzywam niemal tylko kolowrotkow metalowych:slammer 260x1, slammer 360x3, abu garcia sorron 40x1, daiwa legalisx1, avet sxx1. maja 1 wade : pizdzi w rece w zimie pozatym uwazam za duzy plus fakt, ze nie trzeba sie bac zerwania gwintu przy skrecaniu kolowrotka 0 zdarzylo mi sie kilka razy w tanim shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi