Skocz do zawartości
  • 0

European Pike Competition 2006

phalacrocorax

Pytanie

Na stronie Vastervik Fishing Camp są wyniki tegorocznych zawodów. Myślę, że polskiej załodze: Sławek Kubasiewicz, Artur Romanow należą się wielkie gratulacje za zajęcie drugiego miejsca. Do pierwszego zabrakło tylko centymetra.

Z resztą popatrzcie sami

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Marku !!!

Vastervik to ty widziales po raz pierwszy w tamtym roku jak byles z nami u Ulfa(bylismy tam na wycieczce) i tez pierwszy raz byles z nami na rybach w szwecji. dwa lata temu w czerwcu .Sam o tym mówiles .O tym GPS w tamtym roku tez nic nie mówiles ,a moze bales si? ze ci go ktos ukradnie ?

ale to nic :najbardziej podoba mi si? jak robisz z siebie etycznego w?dkarza !!!

Milego dnia zycz? !!!!

• 0

Marku !!!

Vastervik to ty widziales po raz pierwszy w tamtym roku jak byles z nami u Ulfa(bylismy tam na wycieczce) i tez pierwszy raz byles z nami na rybach w szwecji. dwa lata temu w czerwcu .Sam o tym mówiles .O tym GPS w tamtym roku tez nic nie mówiles ,a moze bales si? ze ci go ktos ukradnie ?

ale to nic :najbardziej podoba mi si? jak robisz z siebie etycznego w?dkarza !!!

Milego dnia zycz? !!!!

Potwierdzam słowa Krzyśka. Moja żona również.

• 0

@remek

Oczywiście, że reaguj, i to ostro !!! Inaczej to forum zejdzie do poziomu rynsztoku. Na tego typu pyskówki jest poczta PM. Nie mam awanturniczego charakteru, jak chyba zauważyłeś, ale nie lubię tylko jak inni bezczelnie kłamią i pozwalają sobie na chamskie uwagi.

@cezorator, Krzysztof

Nie mam ochoty prowadzić z wami jakiejkolwiek polemiki, jedna drobna uwaga do was, pierwszy mój wypad wędkarski to Bolmen w 1993r, Vastervik zaliczyłem dwa razy w 97 i 98........mam zdjęcia z tych wypraw, z tymi samymi ludżmi jeżdżę do dziś.

Macie ochotę na pyskówkę???.....zapraszam na PM.....tak jak Admin słusznie zauważył, nie wszyscy mają ochotę to czytać na forum......ja również.

Bez odbioru !!!

• 0

Witaj Remku!!!

napisz prosz? jaka moze z tego wyjsc awantura ?

ja nikomu nie ublizam i nie wyzywam .pisz? po prostu prawd? i tak jak bylo .to nie jest pyskówka .prosz? zauwaz ze nie tylko ja ale tez duze grono innych w?dkarzy ma cos na ten temat do powiedzenia .Marek pisze o pewnych rzeczach zapominaj?c ze s? ludzie którzy z nim w tym okresie na rybach byli i mog? wtr?cic swoje trzy grosze .bylem z nim dwa razy na rybach i mog? cos na ten temat powiedziec .a zekome zdj?cia to mam ja a nie on ,bo to ja mialem dwa aparaty cyfrowe za kazdym razem i z tego tez tytulu wiem jakie ryby lapal Petrus ,a nie o jakich opowiada.

no ,,,,ale jezeli pasuje wam czytanie tego co Petrus pisze bez wzgl?du czy to jest prawda lub nie to juz nigdy na ten temat niczego wi?cej nie napisz? .

Pozdrawiam i zycz? milego dnia !!!

• 0

Krzysztof,

Poproszę Ciebie o trochę empatii. Postaw się w mojej sytuacji. Ja nie znam ani Ciebie, ani Cezatora, ani Witka, ani Petrusa. Trudno mi stwierdzić kto ma rację a kto jej nie ma. Dlaczego miałbym stawać po jedej ze stron? Uważam wręcz za niestosowne stawianie mnie w roli sędziego i to nie po raz pierwszy. Dlatego ubolewam nad tym, że zamiast udzielać się i pisać o swojej wiedzy mielicie za każdym razem te same dyrdymały a mnie stawiacie w niewygodnej sytuacji.

Remek

• 0

1.Widzicie panowie, dlatego wlasnie ja nie lubie zawodow...w przypadku Polakow zawsze wychodzi z tego to samo..

Byc moze przy okazji czegos sie tam nie dowiem, co mi pozniej pomoze, ale tym wieksza radocha z zupelnie samodzielnego znalezienia ryb.

2.Jest na tym forum osoba, ktora ktorys juz raz pisze nieprawde. Zostala wyrzucona z pewnego forum nie za szkalowanie firmy zwiazanej z ta strona a przede wszystkim za caloksztalt dzialalnosci tzn. żarcie sie ze wszystkimi, ktorzy nie przytakiwali.

Akurat mnie raczej nikt nie posadzi o probe ratowania prestizu tej firmy, wiec dlatego to napisalem, zeby byla jasnosc w temacie... :unsure:

Gumo

• 0

A ja się cieszę że Petrus się chwali :mellow:

Inaczej nie miałbym szansy dowiedzieć się o tak wielkich szczupakach złapanych przez jednego wędkarza-ci światowi łowcy to strasznie niekoleżeńscy są i się nie chwalą :(

Musiałem sobie wypisac na karteczce : 121cm , 123cm , 126cm , 127cm , 135cm :huh: :huh: :huh: :lol:

Może opiszesz choć pokrótce okoliczności połowów,bo jak wiesz wszyscy tu chłoną takie informacje :mellow:

O miejscach połowów nie musisz pisac- wpełni to rozumiem,że poznanie każdego kamienia, górki, blaciku itp na szwedzkich łowiskach kosztowało cię mnóstwo pracy :mellow: :mellow: B)

• 0

Mialem juz sie w to nie mieszac, ale skoro rozpatrujemy w kategoriach humorystycznych...

Wlasnie ogladam miarke, ktora od dluzszego czasu mierze ryby. I k... stwierdzilem (!!!),ze sprzedali mi wybrakowana.. <_< ...po przyjrzeniu, okazalo sie, ze cyfry sa przesuniete w stosunku do kresek oznaczajacych centymetry.

Po szacunkowej kalkulacji oznacza to nic innego, jak tylko to, ze do wymiarow wszystkich moich ryb, zlowionych od jakich 2 lat, trzeba doliczyc 20cm. B)

Gumo

• 0

Kurka,wiedziałem że coś jest nie tak z moimi okazami!Muszę sprawdzić swoją miarkę :lol: Dzięki Gumo! Na szczęście mam zdjęcia więc tylko będę inaczej je podpisywał : 121cm ,123cm .... :lol: :lol: B)

A wracajac do meritum wątku.

Rozmawiałem z Radkiem.Już pierwszego dnia mieli 5 takich ryb ze wygraliby w cuglach,niestety żadnej nie wyjęli.Nie twierdze że pecha mieli tylko on z Piotrkiem ,ale to potwierdza,że w takich zawodach oprócz umiejętności trzeba też trochę farta.Pogoda była typowo nie szczupakowa:rano mgła ,potem słonko i flauta a ryby brały praktycznie z dnia na dzień słabiej.Co zresztą nie dziwi przy takiej ilości łodzi kręcących się po łowisku ;)