Skocz do zawartości
  • 0

European Pike Competition 2006

phalacrocorax

Pytanie

Na stronie Vastervik Fishing Camp są wyniki tegorocznych zawodów. Myślę, że polskiej załodze: Sławek Kubasiewicz, Artur Romanow należą się wielkie gratulacje za zajęcie drugiego miejsca. Do pierwszego zabrakło tylko centymetra.

Z resztą popatrzcie sami

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Fart ma naprawdę bardzo wielkie znaczenie, bo jak ktoś wytłumaczy poniższe zdarzenie.

Dwóch wędkarzy na łódce. Doświadczenie podobne. Łowią z trollingując. Sprzęt ten sam, przynęty te same, pierwszy ma brania - drugi nie. Po jakimś czasie następuje wymiana sprzętu. Sytuacja się nie zmienia: pierwszy nadal łowi (na sprzęt drugiego) a drugi nadal nic. Nie muszę dodawać, że łowili typowo ściągając, bez jakichkolwiek szarpnięć.

I jak tu nie wierzyć w szczęście.

• 0

@witek

.....odpowiem ci twoim słynnym powiedzeniem.......w dupie byłeś-owsika widziałeś. Zaczynasz być upierdliwy i to nie tylko dla mnie. Nie proś się o drugiego bana, pierwszego już masz na Mosso......więcej tam domku nie wynajmiesz.

Ostrzegałem! Do widzenia.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Fart ma naprawdę bardzo wielkie znaczenie, bo jak ktoś wytłumaczy poniższe zdarzenie.

Dwóch wędkarzy na łódce. Doświadczenie podobne. Łowią z trollingując. Sprzęt ten sam, przynęty te same, pierwszy ma brania - drugi nie. Po jakimś czasie następuje wymiana sprzętu. Sytuacja się nie zmienia: pierwszy nadal łowi (na sprzęt drugiego) a drugi nadal nic. Nie muszę dodawać, że łowili typowo ściągając, bez jakichkolwiek szarpnięć.

I jak tu nie wierzyć w szczęście.

Opisałeś mój przypadek z tego roku na Asunden :lol:

• 0

A skad wiecie, ze to byl @remek??? Po nicku mozna wywnioskowac, ze to byl admin, ale kto to jest, kto go przyslal i jakie mial intencje nikt tego nie wie <_<

A stąd wiedzą :D

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=usrinfo&id=3&am p;

To żadna tajemnica.