hwost Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Ta łódz mi się podoba , chciałbym ją kupić , lecz znam ją jedynie z opisu i fotografii .Proszę kolegów posiadających tę łódz , lub mających jakieś informacje , o opinie na jej temat .Planowany silnik 15-20 KMJurek Edytowane 25 Stycznia 2018 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sinus Opublikowano 17 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 (edytowane) Dzięki za wyczerpującą informację. Wierzchowo jest ciut dalej od wybrzeża i trochę mniejsze od Żarnowca, więc skoro tam dałeś radę to i u mnie powinno się sprawdzić. Aktualnie na olx wystawiają ją za 13500 więc porównując z podobnej wielkości łodziami cena porownywalna. Pamiętam z gościnnych połowów, że bakisty były przepastne i mieściły się wędki w jednoskladzie, dlatego m.in. ją rozważam. Co do silnika, to widzę że jeżeli bym się zdecydował to nistety od razu wymiana z uwagi na długość kolumny... a 36 km/h to na moje potrzeby przyzwoity wynik... aktualnie pcham wodę max. 10km/h i też da się wszędzie dopłynąć...Jeszcze raz dziękuję. Edytowane 17 Lutego 2024 przez sinus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sucks_one Opublikowano 17 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Na wierzchowie też pływała i zdaje sie się że na 9.9 dwutakt. Wierzchowo jej nie straszne aż tak tam nie faluje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sinus Opublikowano 17 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Parę razy w trzcinach siedziałem jeszcze na elektryku, więc jak się rozhuśta...[emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hwost
Ta łódz mi się podoba , chciałbym ją kupić , lecz znam ją jedynie z opisu i fotografii .Proszę kolegów posiadających tę łódz , lub mających jakieś informacje , o opinie na jej temat .
Planowany silnik 15-20 KM
Jurek
Edytowane przez JanoOdnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
8
8
8
7
Popularne dni
26 Sty
17
29 Sty
10
17 Lut
7
3 Lut
5
Top użytkownicy dla tego pytania
sucks_one 8 odpowiedzi
cabage 8 odpowiedzi
hwost 8 odpowiedzi
Robert Crocker 7 odpowiedzi
Popularne dni
26 Sty 2018
17 odpowiedzi
29 Sty 2018
10 odpowiedzi
17 Lut 2024
7 odpowiedzi
3 Lut 2018
5 odpowiedzi
Popularne posty
Skalaar
Niezła krypa, aczkolwiek dla lepszego efektu Paniom zalecam bikini a Panu trochę potrenować rzuty
Wojciech_B
Ostatnio zagadałem o cennik bo łajba mi się bardzo podobała.
cabage
Łódka ma ten plus że w każdej chwili można samemu dołożyć sterówkę z całym oporządzeniem do sterowania silnika... To samo tyczy się relingów . Co do ceny to faktycznie mała nie jest, ale jak na tworzy
Opublikowane grafiki
53 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi