adamos Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Nie wiem czy też tak macie jak ja? Ciągle kupuję coś nowego szukając super przynęty bo na pewno będzie łowna, potem następna itd. Czasami niektóre z nich lądują w wodzie dwa trzy rzuty nic nie bierze, potrzeba kupić coś nowego. Ostatnio ściągam ceny z paczek, co by się druga połowa nie dowiedziała ile to hobby kosztuje, dla spokoju sumienia sam wydatków nie liczę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Jedyna rada. Na ryby!!! Za długa zima 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Jak zaczniesz tak kupować wędki i kołowrotki, to już pozostaje tylko zaakceptować stan rzeczy, za późno na leczenie :-D :-D Ja staram się być asertywny ale trudne to i często nie wychodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Mamy gorzej. Co niektórzy już nic nie kupują po lekturze jerka bo nie mają już krzty wolnego miejsca. Nawet garaż zawalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Pojęcia chyba nie masz ile takich albo podobnych tematów na jb jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 ... generalnie, to się chyba nawet jakoś leczy... nie wiem tylko z jakim skutkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Nie wiem czy też tak macie jak ja? Ciągle kupuję coś nowego szukając super przynęty bo na pewno będzie łowna, potem następna itd. Czasami niektóre z nich lądują w wodzie dwa trzy rzuty nic nie bierze, potrzeba kupić coś nowego. Ostatnio ściągam ceny z paczek, co by się druga połowa nie dowiedziała ile to hobby kosztuje, dla spokoju sumienia sam wydatków nie liczę. Co gorsze mój kumpel prowadzi sklep wędkarski, jak ja mam nie kupować jak wpadnę na kawkę a tu o Boziu!!! ..... znowu coś nowego na półkachI do tego ...... dla ciebie po cenie hurtowej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Co Żbiku na to????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Jak zaczniesz tak kupować wędki i kołowrotki, to już pozostaje tylko zaakceptować stan rzeczy, za późno na leczenie :-D :-D Ja staram się być asertywny ale trudne to i często nie wychodziKupuję kołowrotki i wędki ale wszystko z dolnej półki. Jak czytam że dana wędka od iluś tam gram ,,ładuje,, to prawdę powiedziawszy nie wiem o co chodzi i nie chce wiedzie, po prostu nie drążę tego tematu bo się może okazać, że coś mi brakuje. Myślę, że chyba muszę trochę odpocząć od jerkbaita, ale czy to się da? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Koledzy, na tą dolegliwość lekarstwa nie ma trzeba ją zaakceptować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Znaczy.......... nie wiem czy to chcecie przeczytać.Przede wszystkim nie zaczynać, jak już się zacznie to wpada się w ciąg, bo nowy kołowrotek to niby miał być do tamtego wędziska, ale chyba lepiej pasowałby do ...., o i te gumki fajne to jeszcze dorzucę, to w jednej przesyłce pójdzie....Szczególnie niebezpieczne jest kupowanie w sezonie zimowym, w tym okresie nie powinno się nawet do działów tematycznych na jerku zaglądać, żeby nie kusiło. Od biedy do Cafe można zaglądać, może jaka gównoburza się trafi i będzie okazja do rozładowania frustracji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Część mam na imię Radek i jestem przynetowym zakupoholikiem... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 To się nazywa pasja , wszystko ok do czasu kiedy kupujesz jedzenie i opłacasz czynsz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Pasja pasją, u mnie kupowanie przynęt i sprzętu wędkarskiego rekompensuje mi brak czasu na wędkowanie. To chyba znak czasu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Krzysiek zakupoholik, dzisiaj kupiłem rejestrator Yi na Amazonie wydałem 150-pln-ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Krzysiek zakupoholik, dzisiaj kupiłem rejestrator Yi na Amazonie wydałem 150-pln-ówDaj linka, też szukam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Krzysiek zakupoholik, dzisiaj kupiłem rejestrator Yi na Amazonie wydałem 150-pln-ówMożesz podać linka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Ja myślałem że tu jest miejsce terapii https://www.amazon.de/YI-Nachtsicht-Bildschirm-Weitwinkel-Android-grau-1080P-DashCam-C10-Grau/dp/B073GTDBZ8/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1517041370&sr=8-13&keywords=yi+kamera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Ja myślałem że tu jest miejsce terapii https://www.amazon.de/YI-Nachtsicht-Bildschirm-Weitwinkel-Android-grau-1080P-DashCam-C10-Grau/dp/B073GTDBZ8/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1517041370&sr=8-13&keywords=yi+kameraWidzę cenę 44 EUR a to 185 zł a nie 150. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Dzisiejsza promocja, jak dodasz do koszyka powinno być widać cenę finalną jak na scren'ie Edytowane 27 Stycznia 2018 przez Małkociniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamjest Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Krzysiek zakupoholik, dzisiaj kupiłem rejestrator Yi na Amazonie wydałem 150-pln-ów Ja myślałem że tu jest miejsce terapii Widzę cenę 44 EUR a to 185 zł a nie 150.To wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 To wsparcie Dziękuję już czuję się lepszym człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opera Zdjęcie_2018-01-27_163513_mail.google.com.png Dzisiejsza promocja, jak dodasz do koszyka powinno być widać cenę finalną jak na scren'ieNi cholery. U mnie 45 EUR. Coś muszę źle robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Spróbuj tędyhttps://www.pepper.pl/promocje/najnizsza-cena-za-yi-dashcam-z-oficjalnej-dystrybucji-59890 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Próbowałem też z telefonu i nic z tego. Z przykrością muszę odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi