godski Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Przymierzam się do zakupu casta AVC66HF ale nurtuje mnie pytanie czy długość uchwytu do pazura jest wystarczająca dla tego średnio-ciężkiego casta?Jest 26 cm, co przy rzutach oburącz wydaje mi się trochę mało. Zmierzyłem moje MU638 i PacBay 785 i tam jest w okolicach 29 cm. Ręce normalnej długości, wzrost typowy 180 cm z hakiem I jeszcze jedno.Czy długość mierzy się od końca do czubka pazur, czy do jego podstawy -bo to 1,2 cm różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Przymierzam się do zakupu casta AVC66HF ale nurtuje mnie pytanie czy długość uchwytu do pazura jest wystarczająca dla tego średnio-ciężkiego casta?Jest 26 cm, co przy rzutach oburącz wydaje mi się trochę mało. Zmierzyłem moje MU638 i PacBay 785 i tam jest w okolicach 29 cm. Ręce normalnej długości, wzrost typowy 180 cm z hakiem I jeszcze jedno.Czy długość mierzy się od końca do czubka pazur, czy do jego podstawy -bo to 1,2 cm różnicy. nie mam znaczenia jak sie mierzy dlugosc... frunt by osoba zainteresowana byla w stanie na jej podstawie wyciągnac interesujaca ja informacje... co do dlugosci dolnika w wspomnianym przez ciebie kiju to jak dla mnie jest w sam raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ...Zmierzyłem moje MU638 i PacBay 785 i tam jest w okolicach 29 cm....I jeszcze jedno.Czy długość mierzy się od końca do czubka pazur, czy do jego podstawya jak zmierzyles te 29 cm ... nie pamietasz juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 dla mnie tak samo! Z początku wydawał się krótki ale jest wystarczający i dobrze się nim łowi! Nawet bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Pożycz od żony gumkę do włosów, załóż na dolnik MU638 i PB785, parę centów od końca i sobie porzucaj, uważając by chwytać powyżej gumki i będziesz wiedział jak się takim rzuca oburącz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Dzięki za odzew.Zmierzyłem dokładnie i MU638 i PacBay785 mają uchwyty 32/34 cm ( do podstawy pazura 32). Mam też Quantuma 1 oz z uchwytem 26/27 cm i to jednak dla mnie zdecydowanie za krótko do wygodnego rzucania oburącz jerków 40 i więcej gramowych. Jeszcze 30 cm by przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi