Kuba Standera Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Szukam po rynku jakiegos ciekawego kija.Po za oczywistym wyborem i lokalnymi firmami, pomyślałem poszerzyć poszukiwania i looknąc na guideline'y.Zawsze kojarzyły się mi z jakimiś super wysokimi cenamiAle, zerkam tu i ówdzie i nie jest źle.Poszukuję konia roboczego, w nieduzej kasie, do klekotania w bagażniku, do wożenia ze soba na wyjazdy i co najwazniejsze, dośc pancernego, by w jakimś dupiu nie zostać z głupią miną.Mam na oku kilka modeli:Act4LPXeObie w normalnych dośc cenach, ktoś coś słyszał, ktoś cos wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Wielkiego rozeznania w temacie Guideline'ów nie mam, ale zauważyłem, że ekipa z J&FF śmiga tym sprzętem (zdaje się, że ich sponsor). Jeżdżą sporo, ryby łowią, więc pewnie będziesz zadowolony. Sam zaraz spojrzę, czy nie mają jakiejś ósemki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 gg sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Kuba popytaj Krzyśka Zielińskiego coś Ci zapewne powie o tym sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witam, Niech się nie zastanawia i bierze tego LeCie MF @arhuku, Jeśli wpadnie ci w ręce LPXe 3-częściowy to nawet się nie zastanawiaj Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Kuba,kup sobie TFO jim teeny. Na pewno bedziesz zadowolonyPozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Tak, czytałem, jest to dobry pomysł, tym bardziej że na ogół mi pasowały Twoje pomysły.Tyle ze ja szukam na razie all-roundera w klasie #6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 A to sorka, zasugerowalem sie tym act4 ktorego często kupuja na zebatePozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Coś o tym act4 wiesz może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Na stronie Guidelina znalazłem takie 2 arty http://www.guideline.no/Matt+Hayes%E2%80%99+Guide+to+Fly+Fis hing+for+Pike+Part+1.9UFRrWXl.ips http://www.guideline.no/Matt+Hayes%E2%80%99+Guide+to+Fly+Fis hing+for+Pike+Part+2.9UFRrW2L.ips jest tam coś o tej ATC4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Artkuly sponsorowane raczej to sa. Kuba cos tam czytalem na forach w uk jakis czas temu kiedy szukalem kija na zebate. Opinie byly bardzo podzielone. Jak wiesz w koncu kupilem sage, ale i tak uwazam ze budzetowy kij na zebate to wspomniany juz TFO. Troche toprnie uzbrojony, ale poza tym to doskonala wedka.Szukalem nawet kozliwosci zakupu golego blanku i uzbrojenia, ale nie udalo mi sieJakby bylo to mozliwe w tamtym czasie nie zawracal bym sobie nawet gitary sagePozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ja właśnie zakupiłem TFO profesional i jestem bardzo zadowolony. Zdumiewająco łatwo się tym rzuca. Zauważył to nawet właściciel borona. Testowaliśmy też Sage zaxis czy jakos tam i bez porównania. Tfo śmiga lekko i sprawnie. Chyba że im6 to zbyt mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 http://www.yellowstoneangler.com/8weightshootout.saltwaterfl yrodreview.flyrod.comparison.flyrodtest.LoomisNRX.HardyProAx is.BVK.St.Croix.LegendElite.SageXi3.asp Ciekawy test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi