francisco scaramanga Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Proszę o info na temat tych przynęt. Znalazłem w necie wygląda to ciekawie. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie. A może gościu jest użytkownikiem tego forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Był.Miał nawet swój wątek...Iras. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekA Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Irek oraz Tomy to jedni z najlepszych osób które robią przynęty hand-made.Mam przynęty od jednego i drugiego - jakość jak zawsze doskonała, wykonanie perfekcyjnie. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Stycznia 2018 przez @d@ms 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Był.Miał nawet swój wątek...Iras.Miał? Tzn. ? Edytowane 27 Stycznia 2018 przez G_rzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Miał? Tzn. ?Że już nie ma. Forum nie jest dożywotnie. Może się znudzić jednej albo drugiej stronie.Joker też miał wątek z woblerami i poszedł własną drogą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Że już nie ma. Forum nie jest dożywotnie. Może się znudzić jednej albo drugiej stronie.Joker też miał wątek z woblerami i poszedł własną drogą.A mówiąc wprost-dostał bana.Powodów nie ma się co doszukiwać,to już przeszłość.Jest natomiast na fb.,tak ktoś pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Że już nie ma. Forum nie jest dożywotnie. Może się znudzić jednej albo drugiej stronie.Joker też miał wątek z woblerami i poszedł własną drogą. No tak, racja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Ban dla kogoś kto ma talent i chce się nim podzielić z innymi....dziwna sprawa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Widocznie były ku temu jakieś powody, o których nie wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Ban dla kogoś kto ma talent i chce się nim podzielić z innymi....dziwna sprawa.Jak wchodzisz do czyjegoś domu i dzielisz się poglądami, które nie są spójne z poglądami Gospodarza, to z tego domu robisz tak zwany „wypad”.A jak Gospodarz ma jeszcze „obsługę” domu z wysokimi uprawnieniami, aby Cię z tego domu wyrzucili to sprostanie zadaniu „przebywania” w domu jest jeszcze trudniejsze.Kolejny level nadchodzi, gdy jeden z „obsługujących” dom, jawnie okazuje swój kierunek upodobań politycznych oraz religijnych, a Ty jesteś akurat w kontrze do obu tych rzeczy. Level „plus” jest wtedy gdy już wszyscy inni goście to widzą, ale Pan z „obsługi” sobie nic z tego nie robi, ponieważ to cecha charakterystyczna dla zachowań pewnej „nacji” politycznej, którą jawnie wspiera „obslugowicz”.Także jak widzisz, droga do udanego pobytu w tymże domu niełatwa jest [emoji12].I albo się godzisz na takie zachowania i traktowanie, albo ci się ulewa i „wylatasz” po wypowiedzeniu swojej opinii [emoji23]Jest tylko jeden punkt słaby w całej strukturze myślenia: do utrzymania „domu” potrzebni są „goście”, bo w przeróżne sposoby pozostawiają fundusze niezbędne do funkcjonowania „domu”.I kiedyś mogą wszyscy wyjsć, bo im się uleje, a wtedy „Gospodarz i „obsługa” będzie tylko mogła zgasić światło.Na razie jednak wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, ze nie nastąpi masowy odwrót [emoji15][emoji23] PozdrawiamDaniel 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Widocznie były ku temu jakieś powody, o których nie wiemy. Odpowiedź w pierwszym komentarzu (YouTube)https://www.youtube.com/watch?v=ScNUJP02wD8 Co by nie było gumki interesujące ma https://www.youtube.com/watch?v=hwlBluW4DjU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Odpowiedź w pierwszym komentarzu (YouTube) No tak...Jak widać było grubo. Dużo bardziej, niż napisałem w swojej odpowiedzi :-) PozdrawiamDaniel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Więc DANO skupmy się tylko i wyłącznie na tych przynętach a to czy ktoś lubi czy nie lubi czarnych, żółtych, z jednej czy drugiej opcji politycznej wrzucamy do szamba. Skoro nie używasz tych przynęt niech zabierze głos ktoś kto je używa i coś może polecić. Czy te przynęty gdzieś można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Więc DANO skupmy się tylko i wyłącznie na tych przynętach a to czy ktoś lubi czy nie lubi czarnych, żółtych, z jednej czy drugiej opcji politycznej wrzucamy do szamba.Skoro nie używasz tych przynęt niech zabierze głos ktoś kto je używa i coś może polecić. Czy te przynęty gdzieś można kupić?Możesz je kupić w sklepie https://e-przynety.pl/Już ich nie używam, tak jak nie używam również już przynęt Tomy-ego.Ale używałem dużo i mam swoje zdanie na ich temat. Ponieważ jest ono mało popularne, nie będę go tu zamieszczał - mam do tego prawo Miłego i skutecznego wykorzystania tych jakże ładnych wabików życzę. ps.Sklep należy do Irasa lub osoby z nim współpracującej - tego nie wiem. Możesz też nabyć je poprzez FB. Edytowane 28 Stycznia 2018 przez Dano. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz196209 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 https://youtu.be/09gsxnwlqeM?t=426 test przynęty i sposób zbrojenia , a poważnie to nie wyobrażam już sobie nie mieć real uklejki V 8cm od Irka przy połowie okoni 30+ gdzie na moim dużym i głębokim jeziorze okoń żeruje głównie na uklei . Na inne przynęty łowię z nie mniejszym skutkiem ale oczywistym jest to że naturalny wygląd pokarmu okoniowi się nie może znudzić, a przynęty Irka mogą pływać w akwarium . Aha ten tester z filmu to nie Irek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 No ciezko rozpoznac,ze ten tester to nie Iras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Że już nie ma. Forum nie jest dożywotnie. Może się znudzić jednej albo drugiej stronie.Joker też miał wątek z woblerami i poszedł własną drogą. slawek_2348, Roberta zostaw proszę w spokoju, to jest zupełnie inna historia niż Iras... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Jaki rozmiar najlepiej się sprawdza przy okoniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 (edytowane) slawek_2348, Roberta zostaw proszę w spokoju, to jest zupełnie inna historia niż Iras... Napisałem to w sensie, że wybitnym jednostkom często trudno zmieścić się w ramach narzuconych przez forum. I tyle. Edytowane 29 Stycznia 2018 przez slawek_2348 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Napisałem to w sensie, że wybitnym jednostkom często trudno zmieścić się w ramach narzuconych przez forum. I tyle.Nie zrozum mnie źle. Nic nie mam do Ciebie, po prostu znam prawdę i nie trzeba nad tym dumać. Staram się aby Robert wrócił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Ale używałem dużo i mam swoje zdanie na ich temat. Ponieważ jest ono mało popularne, nie będę go tu zamieszczał - mam do tego prawo Miłego i skutecznego wykorzystania tych jakże ładnych wabików życzę. Z chęcią poznałbym twoje zdanie, które jest mało popularne na temat tych gum a jak nie chcesz podzielić się swoim to przynajmniej byś napisał o tym bardziej popularnym, którego i tak nie znam.Osobiście mam trochę tych gumek, puki co to na razie jeden szczupaczek. ale to może wynikać z tego, że mało ich używam, zawsze zaczynam łowić na swoje kilery a na inne nie ma zbyt wiele czasu. Jak na kilery nie biorą to próbuje innych na przykład gumek Irasa na które okonie też nie biorą bo w tym czasie nie żerują, to takie trochę błędne koło. Mam nadzieję, że w tym roku będę miał trochę więcej czasu na testowanie tych gumek. Myślę że kilka gumek na początek warto mieć ale dosłownie kilka.Dobrze by było aby ktoś wypowiedział się na temat tych gumek, kto na nie łowi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 No powiem, że fajne gumki są na podesłanej stronce. Widać, że wybór bogaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Z chęcią poznałbym twoje zdanie, które jest mało popularne na temat tych gum a jak nie chcesz podzielić się swoim to przynajmniej byś napisał o tym bardziej popularnym, którego i tak nie znam.Osobiście mam trochę tych gumek, puki co to na razie jeden szczupaczek. ale to może wynikać z tego, że mało ich używam, zawsze zaczynam łowić na swoje kilery a na inne nie ma zbyt wiele czasu. Jak na kilery nie biorą to próbuje innych na przykład gumek Irasa na które okonie też nie biorą bo w tym czasie nie żerują, to takie trochę błędne koło. Mam nadzieję, że w tym roku będę miał trochę więcej czasu na testowanie tych gumek. Myślę że kilka gumek na początek warto mieć ale dosłownie kilka.Dobrze by było aby ktoś wypowiedział się na temat tych gumek, kto na nie łowi.Ja od Irasa biorę przynęty z ogonem rybki, zbroję w bardzo lekki trójkąt. Taki zestaw otworzył mi kilka wód, gdzie inne gumy nie łowiły wcale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Ja od Irasa biorę przynęty z ogonem rybki, zbroję w bardzo lekki trójkąt. Taki zestaw otworzył mi kilka wód, gdzie inne gumy nie łowiły wcale. Łebki odcinasz czy zostawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zostawiam, żal tak ładne gumki niszczyć Taptalkniete z Galaxy s8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi